Bu içecekler cinsel ilişkiyi körüklüyor: Uyumadan önce içtiğinizde libidonuz tavan yapacak. Cinsel isteği arttıran içecekler nelerdir?

Libidonun artmasını sağlayacak o içecekler belli oldu. Uyumadan evvel bir fincan içtiğinizde cinsel isteğinizin çok daha artış gösterdiğini görebileceksiniz. İşte cinsel hayatı güçlendirecek o mucizevi içecekler...

Google Haberlere Abone ol
Bu içecekler cinsel ilişkiyi körüklüyor: Uyumadan önce içtiğinizde libidonuz tavan yapacak. Cinsel isteği arttıran içecekler nelerdir?

Cinsel ilişkinin sağlıklı ve aktif şekilde ilerlemesini sağlayan pek çok farklı unsur bulunuyorken, bu unsurların başında şüphesiz partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabilmesi gelmektedir.

Partnerler istek ve arzularını karşılıklı olarak birbirlerine direkt olarak lanse etmeleri yaşadıkları süreçten çok daha fazla keyif almalarını sağlamaktadır.

Bunun yanı sıra partnerlerin libidolarını doğru şekilde kontrol etmeleri de son derece önemli bir husustur. Libidoyu arttırabilmek ve sekse çok daha yatkın olabilmek için akşamları uyumadan evvel bu içecekleri içmeyi deneyebilirsiniz.

İşte libido seviyesini arttıracak o içecekler...

BU İÇECEKLER LİBİDOYU ARŞA ÇIKARIYOR!

Seks üzerine pek çok araştırma yapılırken, pek çok araştırma da yapılmaya devam ediyor. Yapılan araştırmalar sonucunda çiftlere yönelik flört hizmeti veren platform, 2000 yetişkine seksten önce içmeyi en çok sevdiği içeceği sordu.

Bu araştırmaya göre çiftlerin seksten önce içmeyi en çok sevdiği içeceğin sıcak çikolata olduğu ortaya çıkarken anket hakkında konuşan  Jessica Leoni, sıcak çikolata hakkındaki düşüncesini şu şekilde belirtti.

 

 “Çikolata bir afrodizyaktır, bu nedenle gece geç saatte bir fincan içmek çok mantıklı" Çikolatanın yanı sıra seksten önce içilmesi en çok sevilen ve libido yüksekliği sağlayan içeceklerin şu şekilde olduğu belirlendi;

1. Sıcak çikolata – %19
2. Çay – %19
3. Alkol – %12
4. Sıcak süt – %10
5. Nane çayı – %9
6. Papatya çayı – %8
7. Kahve – %7
8. Et suyu – %5
9. Su – %5

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin