Bu göğüslerin fiyatı dudak uçuklattı! Tam 1,5 milyon değerinde!

Model Paige British devasa göğüsleriyle tanınıyor. Bu göğüslere sahip olmak için harcadığı para ise dudak uçuklattı. Tam 1,5 milyon ödemiş!

Google Haberlere Abone ol
Bu göğüslerin fiyatı dudak uçuklattı! Tam 1,5 milyon değerinde!

Model Busty Paige British, internette hayranlarıyla sohbet etti ve bir ilişkiye açık olduğunu belirtti. 

1,5 milyon değerindeki değerindeki devasa göğüsleriyle tanınan model geçtiğimiz günlerde takipçilerinin sorularını yanıtladı. 

28 yaşındaki Paige, 286.000 takipçisine istedikleri soruyu sorabileceklerini söyledi. Takipçileri de flört hayatı, fitness rutini ve tabii ki ameliyatla büyütülmüş göğüsleri hakkında sorular sordu. 

Paige'in romantik hayatını inceleyen bir kişi, bir erkekte nelerden hoşlandığını sordu. Model bu soruyu şöyle yanıtladı: "Zeki, komik ve alaycı biri. Destekleyici ama bağımsız olduğum için kontrolcü olmamalı."

Bu göğüslerin fiyatı dudak uçuklattı! Tam 1,5 milyon değerinde!

Model aynı zamanda görünüş konusunda da bir tipe sahip olduğunu söyledi, "Kısa olmama rağmen uzun boylu, esmer erkeklerden hoşlanıyorum" dedi. 

Paige'e ayrıca bir gün "bebek sahibi olmayı isteyip istemediği" soruldu ancak Paige bunun kendisi için bir öncelik olmadığını söyledi.

Paige, ancak "taşıyıcı anne aracılığıyla" çocuk sahibi olabileceğini veya evlat edineceğini söyledi.

Soru-Cevap bölümünde romantik hayatından bahsetmenin yanı sıra Paige, bu kadar büyük bir göğse sahip olmanın getirdiği zorlukları da açıkladı ve bikini satın almanın bunlardan biri olduğunu kabul etti.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin