Basit ama çok etkili: Bu pozisyon kadınları baştan çıkarıyor. Cinsel zevki uçlarda yaşatıyor. Kadınların en çok etkilendiği pozisyon hangisidir?

Kadınların seksten çok daha fazla etkilenmesini sağlayan o etkili pozisyon ortaya çıktı. Bu pozisyon kadınları resmen baştan çıkarıyor. İşte cinsel hayatı güçlendiren o pozisyon...

Google Haberlere Abone ol
Basit ama çok etkili: Bu pozisyon kadınları baştan çıkarıyor. Cinsel zevki uçlarda yaşatıyor. Kadınların en çok etkilendiği pozisyon hangisidir?

Cinsel ilişkinin en temel taşını oluşturan durumlardan bir tanesi şüphesiz partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabilmesi olurken, birbirlerine istek ve arzularını açık bir şekilde ifade etmeleri sürecin her iki taraf içinde zevkli ilerlemesini sağlayacaktır.

Bilhassa kadınlar seks konusunda konuşmayı hala daha utanç verici bir durum olarak görürken çoğu kadın orgazm taklidi yapmaktadır.

Oysa partnerinizle uyum içerisinde olabileceğiniz bir cinsel hayat sizi de hem mutlu hem de tatmin hissettirecektir.

Bu bağlamda cinsel birliktelikte orgazmı direkt olarak hissedebileceğiniz bu pozisyonu mutlaka deneyin. İşte cinsel hayatı çok daha keyifli bir hale getirecek o pozisyon...

BU POZİSYON CİNSEL HAYATINIZI BAŞTAN YAZACAK

Basit ama son derece etkili konulardan bir tanesi şüphesiz cinsel ilişki esnasında yapılan pozisyonlardır. Bu pozisyonlar elbette kişilerin istek ve arzularına göre değişkenlik gösterirken, kadınların en çok etkilendiği o pozisyon ortaya çıktı.

Kadınların en çok etkilendiği ve orgazma kısa sürede ulaştığı pozisyonlardan bir tanesi şüphesiz kovboy kız pozisyonudur.

Erkeğin sırt üstü uzandığı kadının ise erkeğin üzerine oturduğu bu pozisyonda klitoral uyarım oldukça fazla gerçekleştirilmektedir.

Aynı zamanda kontrol kadınlarda olurken, bu durum kadınların kendini çok daha özgüvenli hissetmesini sağlayacaktır. 

Partnerinizle birlikte yeni şeyler deneyerek en uyumlu olduğunuz alanları belirleyebilir ve cinsel hayatınızı renklendirebilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin