Bardağı tutma şekliniz karakter özelliklerinizi ele veriyor: Bardağı tutma şekliniz ile kişilik özellikleriniz arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı

Bardağı tutma şekliniz ile karakter özellikleriniz arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı. İşte bardak tutma şeklinize göre kişilik özelliklerinizi ortaya çıkaran kişilik testi...

Google Haberlere Abone ol
Bardağı tutma şekliniz karakter özelliklerinizi ele veriyor: Bardağı tutma şekliniz ile kişilik özellikleriniz arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı - Resim: 1

1 KÜÇÜK PARMAK HAVADAYSA

Kendinize ve yeteneklerinize her zaman güveniyorsunuz (bazen bu size engel olabilir). Aşırı ısrarcı olabilir ve yalnızca son çare olarak taviz verebilirsiniz.

Acil durumlarda hızlı kararlar verebildiğiniz ve insanların yeteneklerini doğru yöne nasıl yönlendireceğinizi bildiğiniz için liderlik pozisyonunda kendinizi harika hissedeceksiniz. Arkadaşlarınız ve akrabalarınız sizi seviyor ve takdir ediyor, ayrıca şirketin ruhu olduğunuz da söylenebilir.

2 BARDAĞI İKİ ELİNİZLE TUTUYORSANIZ

Çok gelişmiş bir empati duygunuz var. İnsanları nasıl dinleyeceğinizi biliyorsunuz. Büyük bir kalbin var ve etrafındaki insanlara yardım etmeyi seviyorsun.

Ancak bu aynı zamanda ciddi bir dezavantaj da olabilir çünkü sıklıkla kendinizi unutursunuz ve diğer insanlar bunu kendi avantajlarına kullanabilir. Kişisel ilişkilerde duygusal rahatlık, çatışmaların olmaması ve sıcaklık sizin için çok önemlidir.

3 BARDAĞI ELİNİZLE YUMRUK YAPARAK TUTUYORSANIZ

Sen bir pragmatistsin. Dengenizi bozmak zor, her şeyi hep birkaç adım öteden hesaplıyorsunuz. Adaletsizlik seni eziyor, sen her zaman daha zayıf olanı koruyorsun.

Ancak sorun şu ki, duygularınızı derinlerde saklıyorsunuz, bu da ciddi psikolojik sonuçlara yol açabiliyor.