Balık Burcu Erkeği Ve Kadınları Bugüne Aman Dikkat. Ünlü Astrolog Dinçer Güner Uyardı

Ünlü astrolog Dinçer Güner, "Ay tüm gün Balık burcunda seyahat edecek" dedi ve balık burcuna sahip olanlara uyarıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Balık Burcu Erkeği Ve Kadınları Bugüne Aman Dikkat. Ünlü Astrolog Dinçer Güner Uyardı

Astrolog Dinçer Güner'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım şöyle:

KABULE GEÇ VE ZORLAMA

Ay tüm gün Balık burcunda seyahat edecek. Kafa hafiften leyla şeklinde gezeceğimiz gün demektir bu. Bu günler daha hassas, fedakar, koşulları ve şartları çabuk kabullenebildiğimiz zamanlardır. Aldanmaya ve kandırılmaya açığız, aman dikkat.

Hayal gücümüz süper çalışır, ilham melekleri her yanımızda olur, sezgiler foradır. Romantik ortamlar yaratmak, partnerle küslük durumları var ise ortamı yumuşatıp yanaşmak için harika günlerdir. Fazla merhametli iyi niyetli özelliklerimiz daha çok ön plana çıkar, yalnızlık ihtiyacı da artar, rahatsız edilmek istemeyiz pek. Çok çabuk kırılabiliriz, en olmadık söze lafa alınabiliriz, ota suya ağlayabiliriz, hassasızdır çünkü.

Alkol tüketiminin arttığı zamanlardır ama unutmayın bu günlerde alkol daha çabuk etki eder, çabuk kafayı buluruz. Ciddi işler yapmak, ciddi işlere başlamak için uygun değildir, bir türlü toparlanmak, organize olmak zorlaşır, dağılırız. Mantıklı düşünmek, kararlar almak zordur, hislerinizle yolunuzu bulmaya çalışın. Dua ve meditasyonun en verimli zamanıdır, dua edin, meditatif, ruhsal çalışmalar yapın. Ruh halimiz ve isteklerimiz çok değişkendir, dengemizi kurmakta zorlanırız.

Bu günlerde fal baktırabilirsiniz, sezgiler kuvvetli olduğundan tutma olasılığı daha fazla olabilecektir. Özellikle ayak ağrıları çok sık gündeme gelir yaşantımızda, lütfen doğru ayakkabı giymeye özen gösterin. Alış-verişlerde ayakkabı alma zamanıdır, ayakkabı dükkanlarını talan edebilirsiniz. Ayaklara masajlar, ayak bakımı, pedikür için en doğru zamandır. Karbonhidrat ve şeker tüketimi ihtiyacı artar, aman dikkat kilo vereceğim diye şişmeyin. Vücut ciddi ödem yapmaya müsaittir, ödem söktürücülerinizi kullanmayı ihmal etmeyin.

Çamaşır yıkama günüdür, komik ama çıkmayan inatçı lekeler bugün daha kolay çıkabilir. Çabucak duygusala bağlayabiliriz, hafiften leyla gibi gezebiliriz. Akıl-mantıkla değil daha duygusal kararlar vermeye eğilimli oluruz. Özellikle bitkileri sulamak için en güzel gündür, daha verimli, daha sağlıklı olur bitkileriniz. Duygusal güvencemiz çok artar, her türlü kırgınlıkları sonlandurmak, barışmak için en ideal gündür.

Üzerimizde bir miskinlik, uyku hali durumu söz konusu olabilir, güne başlamak-adapte olmakta zorlanabiliriz. Sevgi göstermek, romantik anlar yaşamak, hayal gücünüzü harekete geçirmek, görselliğe odaklanmak, müzik dinlemek, dans etmek, resim yapmak, loş ışıkta, yavaş bir müzikle ruhunuzun dinlenmesine izin vermek, spiritüel çalışmalar yapmak, günün karmaşasından kaçmak arzusu ile elinize bir kadeh şarap alıp, televizyonu kapatıp beyninizi dinlendirmek için uygun bir fırsat.

Meditasyon yapabilir, mum ışığında bir yemek yiyebilirsiniz, romantik bir film seyredebilir, tiyatro veya sinemaya gidebilirsiniz. Sevdiklerinizin dertlerine ortak olarak, onların sıkıntılarını hafifletebilirsiniz. Güçlük içinde olan, yardıma muhtaç kişilere elinizi uzatabilirsiniz. Ay Balık’tayken yaratıcı sanatçı tarafınız güçlü olur, fotoğraf çekmek, renkleri kullanarak tasarım yapmak, dekorasyon öğeleri veya aksesuar kullanarak başarılı bir görünüm elde etmek mümkündür. Su ile rahatlatıcı anlar yaşanabilir. Deniz kıyısında olmak, banyo yapmak veya spa gibi mekanlara gidip bakım yaptırmak size iyi gelebilir. Ayaklarınıza özen göstermek pedikür veya refleksoloji ile bakım ve masaj yaptırmak tam Ay Balık temasına uygun aktivitelerdir.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin