Ayşe Nazlı Yumlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu ne iş yapıyor?

Ünlü spiker Reha Muhtar'ın ölümü sonrasında Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu'nun hayatı merak konusu oldu. Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur'un avukatı Feyza Altun, 15 yaşındaki çocuklarının Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu iddia etti. Bunun üzerine, "Ayşe Nazlı Yumlu kimdir, kaç yaşında, nereli?" gibi aramalar başladı. Peki, Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu ne iş yapıyor?

Google Haberlere Abone ol
Ayşe Nazlı Yumlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu ne iş yapıyor?

Reha Muhtar, Sarıyer'deki evinin merdivenlerin düşerek ağır yaralanmış ve entübe edilmişti. Muhtar'ın entübe edilmesinin ardından Muhtar'ın eski eşi oyuncu Deniz Uğur ve eski sevgilisi şarkıcı Nilüfer arasında ipler gerildi. Uğur, 15 yaşındaki oğlu Poyraz Muhtar'ın Nlüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından kaçırıldığına yönelik suç duyurusunda bulundu. Uğur'un iddialarına oğlu Muhtar'dan, " Ama ben kaçırılmadım ablamdan rica ettim beni babamın evine götür diye." açıklaması geldi. Yaşanan gelişmelerin ardından Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu'nun hayatı araştırma konusu oldu. Yumlu, Nilüfer ve Reha Muhtar tarafından 4 aylıkken evlatlık edinilmişti. Peki, Ayşe Nazlı Yumlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu ne iş yapıyor?

Ayşe Nazlı Yumlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu ne iş yapıyor?

AYŞE NAZLI YUMLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Ayşe Nazlı Yumlu, 22 Temmuz 2000 tarihinde doğdu. Yumlu, 4 ay yuvada kaldıktan sonra şarkıcı Nilüfer Yumlu tarafından evlatlık edinildi. 2001-2003 yılları arasında annesi Nilüfer ile aşk yaşayan Reha Muhtar, Ayşe Nazlı Yumlu'nun manevi babalığını üstlendi. Ayşe Nazlı Yumlu, İngiltere'de psikoloji alanında eğitimini sürdürüyor, zaman zaman İstanbul'a annesi Nilüfer'i ziyarete geliyor.

Nilüfer, sosyal medya hesabından sık sık kızını paylaşıyor. Nilüfer kızının yaş gününü, "Bugün 22 Temmuz. Benim kızımın doğum günü. Yıllar su gibi aktı geçti, şimdi tam 24 yaşında genç bir hanım. Ne mutlu bana… hayat sana teşekkür ederim" sözleriyle kutlamıştı.

NE OLMUŞTU?

Reha Muhtar'ın evindeki merdivenlerden düşerek ağır yaralanması ve entübe edilmesinin ardından, eski eşi Deniz Uğur, Muhtar'ın durumu hakkında bilgi almak için oğlu Poyraz Muhtar'ı aradığını ama ulaşamadığını belirtmişti. Uğur, oğlunun Muhtar'ın eski sevgilisi şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu iddia ederek suç duyurusunda bulunmuştu.

Deniz Uğur, bir basın mensubunun, "Bu süreçten sonra acaba evde de bir tartışma yaşanmış olup bir kazaya sebebiyet vermiş olabilir mi oğlunuz Poyraz?" sorusuna, "Ben bunu nereden bilebilirim? Şu anki sağlık durumunu da bilmiyorum ki. Niye kaçırıyorlar? Hangi cüretle, Nilüfer kim? Ben aşağılamak için söylemiyorum. Ünlü bir sanatçı biliyoruz. Ama bu olayda Nilüfer kim? Ayşe Nazlı kim hiçbir yasal bağlantısı yok. Bu çocuk kaçırmadır ve kanun karşısında hesap verecekler" şeklinde ceavp verdi.

 

Deniz Uğur'un Avukatı Feyza Altun, Uğur'un 15 yaşındaki oğluna ulaşamadığına ve çocuğun Uğur'la görüştürülmediğine yönelik iddialarda bulunmuştu. Altun, çocuğun şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğunu ileri sürerek suç duyurusunda bulunulduğunu açıklamıştı. Deniz Uğur, yaşananlarla ilgili Beyoğlu'nda basın toplantısı düzenlemiş ve olay sonrasında yaşadıklarını anlatmıştı. Uğur, avukatı Feyza Altun'a haber gönderilerek "Alabiliyorsanız, alın" mesajı iletildiğini, polisin de oğluna henüz ulaşamadığını ve Nilüfer ve Ayşe Nazlı Yumlu ile iletişim kurma çabalarının karşılıksız kaldığını iddia etmişti. Uğur, Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu hakkında 'Çocuk kaçırma' iddiasıyla suç duyurusunda bulunduklarını belirtmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin