Ayağınızın altına muz kabuğu koyun o sorundan kurtulun: Meğer ayak altına muz kabuğu koyunca o sorundan eser kalmıyormuş. Ayağın altına muz kabuğu koymak neye iyi gelir?

Ayaklarınızın muz kabuğu koymanın sağlığa mucizevi faydaları olduğu ortaya çıktı. İşte ayak altına muz kabuğu koymanın sağlığa inanılmaz faydaları...

Google Haberlere Abone ol
Ayağınızın altına muz kabuğu koyun o sorundan kurtulun: Meğer ayak altına muz kabuğu koyunca o sorundan eser kalmıyormuş. Ayağın altına muz kabuğu koymak neye iyi gelir? - Resim: 1

MUZ KABUKLARINI ÇÖPE ATMAYIN

Muz kabukları evde temizlik için de kullanılabilir. Örneğin, mobilyaları parlatmak veya bitkileri parazitlerden korumak için muz kabukları kullanılabilir. Bu nedenle, muz kabuklarını çöpe atmak yerine farklı alanlarda kullanarak atık miktarını azaltabiliriz.

MUZ KABUKLARININ BİLİNMEYEN BİR ETKİSİ DAHA

Genelde muz kabuklarını bir çok kişi çöpe atmakta. Oysa bu çok büyük bir hata. Muz kabuklarının birden çok faydası bulunuyor.

AYAĞINIZIN ALTINA MUZ KABUKLARINI SÜRÜNCE..

Hiç kuru veya hassas ayaklardan şikayetçi oldunuz mu? Kuru ayaklarla çok uzun süre yürürseniz, sonunda topukların çatlamasına neden olabilir. Topuk çatlakları genellikle topuk derisinin çok kuru olması ve yürürken çatlayabilmesinden kaynaklanır. Ne yazık ki, birçok insan bundan muzdariptir ve çok acı verici olabilir. Ayak kuruluğundan şikayetçiyseniz, çaresi meyve kasenizde: bir muz! Çünkü muz kabukları, kuruyan ayaklarınızı kısa sürede yumuşatan amino asitler ve vitaminlerle dolu. Tropikal sarı meyvenin kabuğu, amino asitler ve A, B, C ve E vitaminleri gibi birçok vitaminle doludur. Ve bu vitaminler kuru, tahriş olmuş veya çatlamış ayaklar için çok iyidir. Kuru ayaklar için muz kabuğunu nasıl kullanabileceğinizi açıklıyoruz.

Etiketler muz kabuk ayak yaşam