Aman dikkat! Fazla seks kurbanı olabilirsiniz. Fazla seks bu hastalığa yol açabilir, önleminizi alın

Fazla seksin sebep olduğu sağlık problemleri ortaya çıktı. Fazla seks bu sağlık problemlerinin oluşmasına neden olabilir. Uzmanından önemli açıklamalar geldi...

Google Haberlere Abone ol
Aman dikkat! Fazla seks kurbanı olabilirsiniz. Fazla seks bu hastalığa yol açabilir, önleminizi alın

Uzmanlar fazla seksin çeşitli sağlık problemlerinin oluşmasına neden olabileceğini duyurdu. Pek çok doktor tarafından balayı sistiti olarak adlandırılan bu durum çok sık cinsel birliktelik dolayısıyla meydana gelebiliyor.

İdrar yolu enfeksiyonları başta olmak üzere ağrı ve yanma probleminin başlamasına da neden olan balayı sistiti üst üste çok fazla seks yapanlarda görülebiliyor.

İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

FAZLA SEKS HASTA EDEBİLİR!

Yapılan araştırmalar sonucunda fazla seks yapmanın çeşitli sağlık problemlerinin oluşmasına neden olabileceği ortaya çıktı. 

Yale Tıp Okulu'ndan Jinekolog Dr. Mary Jane Minkin konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı. " İdrar kesesine giden bir tüp olan üretra hemen vajinanın yanındadır.

Seks yaptığınızda vajinadaki bakteriler üretraya ve oradan da idrar kesesine taşınabilir. Çok kısa bir zaman aralığında fazla seks yapıldığında bu tür enfeksiyonlar yaşanabilir."

Bir gece de üst üste girilen cinsel ilişkiler bu durumun kısa sürede oluşmasına zemin hazırlayabilirken, sağlıklı ve kaliteli cinsel hayat için birbirinize zaman tanımayı ihmal etmeyin.

 Doktorlar kayganlaştırıcıların, cinsel ilişkide sık sık kullanılması gerektiğini söylerken herhangi bir ağrı yahut yanma hissinde ise cinsel ilişkiye ara verilmesi gerektiği söyleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin