30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KAPALI YERLER LİSTESİ: 30 Ağustos 2024 Cuma günü banka, noter, belediye, hastane, sağlık ocağı, eczane, AVM'ler açık mı?

30 Ağustos Zafer Bayramı, resmi tatiller arasında yer alıyor. 2024 yılında Cuma günün denk gelen 30 Ağustos'ta, resmi kurum ve kuruluşların açık olup olmadığı merak konusu oldu. Bu kapsamda, "30 Ağustos Zafer Bayramı kapalı yerler listesi" araştırılıyor. Peki, 30 Ağustos 2024 Cuma günü banka, noter, belediye, hastane, sağlık ocağı, eczane, AVM'ler açık mı?

Google Haberlere Abone ol
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KAPALI YERLER LİSTESİ: 30 Ağustos 2024 Cuma günü banka, noter, belediye, hastane, sağlık ocağı, eczane, AVM'ler açık mı?

Resmi tatil olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, bu yıl Cuma günü kutlanacak. Hafta içine gelmesinden dolayı tüm çalışanlar ve resmi kurumlarda işi olanlar, "30 Ağustos Zafer Bayramı kapalı yerler listesi"ni araştırmaya başladı. Bilindiği üzere resmi tatillerde tüm kamu kurum ve kuruluşları kapalı oluyor yani hizmet vermiyor. Bu kapsamda devlet kurumlarında çalışan memurlar da 30 Ağustos'ta izinli oluyor. Fakat kamu kurumlarında işi olan vatandaşlar, "30 Ağustos 2024 Cuma günü banka, noter, belediye, hastane, sağlık ocağı, eczane, AVM'ler açık mı?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı bankalar tatil mi?

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KAPALI YERLER LİSTESİ

30 Ağustos Zafer Bayramı, Cuma günü kutlanacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil olduğundan tüm resmi kurum ve kuruluşlar gün boyunca tatil olacak.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KAPALI YERLER LİSTESİ: 30 Ağustos 2024 Cuma günü banka, noter, belediye, hastane, sağlık ocağı, eczane, AVM'ler açık mı?

30 Ağustos 2024 Cuma günü Bankalar, Borsa, Eczaneler (nöbetçi eczane hariç), Hastaneler (acil servisler dışında), Kaymakamlıklar, Valilikler, Belediyeler, Aile Sağlığı Merkezleri (Sağlık Ocakları), Noterler, SGK, PTT ve Kargo firmaları kapalı olacak.

30 AĞUSTOS 2024 CUMA BANKALAR AÇIK MI?

Tüm kamu ve özel bankalar, resmi tatillerde kapalı oluyor. 30 Ağustos 2024 tarihinde de Ziraat Bankası, İş Bankası, Halk Bankası, Akbank gibi tüm bankalar kapalı olacak.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJLARI VE SÖZLERİ İÇİN TIKLAYIN

Cumartesi ve Pazar günleri de bankalar hizmet vermiyor. Yani 29 Ağustos 2024 Perşembe gününe kadar banka işlemlerinizi halletmeniz tavsiye ediliyor. Yoksa 1 Eylül'lü beklemeniz gerekecek.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NOTERLER AÇIK MI?

Noterler de 30 Ağustos'ta kapalı olan yerler arasında. Yalnızca nöbetçi noterlerin hizmet vermesi bekleniyor. Fakat konu hakkında bilgi almak için 30 Ağustos 2024 Cuma nöbetçi noter araması yapabilirsiniz.

ZAFER BAYRAMI'NDA BELEDİYELER AÇIK MI?

Birçok resmi işlemlerin yapıldığı belediye binaları 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda kapalı olacak.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI HASTANELER, SAĞLIK OCAKLARI, ECZANELER AÇIK MI?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda acil servisler dışında hastane poliklinikleri hizmet vermeyecek. Sağlık Ocakları da kapalı olacak. Hangi Aile Sağlığı Merkezi'ne gidecekseniz 30 Ağustos günü açık olup olmadığını arayarak öğrenebilirsiniz. 30 Ağustos'ta nöbetçi eczaneler dışında tüm eczaneler kapalı olacak.

 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI AVM'LER AÇIK MI?

AVM'ler (Alışveriş Merkezi) genellikle resmi tatillerde açık oluyor. Fakat AVM'den AVM'ye çalışma saatlerinde değişiklik yaşanabiliyor.

ZAFER BAYRAMI'NDA KUAFÖRLER, BERBERLER KAPALI MI?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda kuaförlerin ve berberlerin kapalı olması ile ilgili bir kural bulunmuyor. 2024 yılında Cuma gününe denk gelen 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda, kuaför, berber ve güzellik salonu gibi işletmelerin açık olması bekleniyor. 

30 AĞUSTOS ANLAM VE ÖNEMİ

30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz zaferi, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki kararlılığının bir ifadesidir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin