154 kişinin olduğu dosyayı gösterdi 'hesaplaşacağız' dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den flaş açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün TBMM'de grup konuşması yoktu ancak Bahçeli parti genel merkezinde bir basın toplantısı düzenledi ve flaş açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davası nedeniyle MHP hakkında iddialarda bulunan ve mahkemeye de sunulan 154 kişinin isminin yer aldığı dosyayı gösteren Bahçeli, "Bunların toplamı 154 kişidir. Şu görmüş olduğunuz liste kimin hangi gün, hangi saatte, hangi programda nasıl konuştuklarının, kimlerle konuştuklarının toplamıdır" dedi.

Google Haberlere Abone ol
154 kişinin olduğu dosyayı gösterdi 'hesaplaşacağız' dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den flaş açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

Önemli açıklamalarda bulunan Bahçeli, Ankara'da öldürülen Sinan Ateş suikastı nedeniyle MHP ve MHP'li yöneticiler hakkında haber ve yorumda bulunan kişilerin isimlerinin yer aldığı dosyayı gösterdi ve 'hukuk önünde hesaplaşacağız' dedi.

Bahçeli, "Bazı çevreler 2024 yılının içerisindeki Milliyetçi Hareket Partisi’ne karşı çok büyük haksızlıklar, iftiralar, yalanlar, hakir görmeler, küçük görmeler, suçlamalarda bulunmuşlardır. Bunların toplamı 154 kişidir. Şu görmüş olduğunuz liste kimin hangi gün, hangi saatte, hangi programda nasıl konuştuklarının, kimlerle konuştuklarının toplamıdır. Bu dosya elimizdedir. Günü geldiğinde bu dosya eyleme de geçecektir. Onlarla muhatap olmayı dahi kabul etmeyiz ama hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız." dedi.

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin