X'te (Twitter) erişim sorunu! X çöktü mü?

Kullanıcılar, X (Twitter) hesaplarına erişim sorunu yaşıyorlar. X çöktü mü? X'e neden erişim sağlanamıyor? İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
X'te (Twitter) erişim sorunu! X çöktü mü?

3 Haziran Pazartesi günü (X) kullanıcıları, platformda çeşitli problemler yaşadıklarını bildiriyor. Down Detector raporlarına göre, Türkiye genelinde internet kullanıcıları sosyal mecralar ve forumlar üzerinden bu sorunları dile getiriyor.

Kullanıcılar, Twitter (X) üzerinde yaşadıkları bağlantı ve erişim problemlerini farklı sosyal medya platformlarında paylaşarak seslerini duyurmaya çalışıyor. Bu problemler, tweet atma, mesaj gönderme ve genel olarak platforma erişim konularında yaşanıyor.

DOWNDETECTOR NASIL ÇALIŞIR?

Downdetector çesitli kaynaklardan durum raporlarını ve şikayetleri toplar. Yazılımımız bu verileri anlık olarak analiz ederek, arızaları ve hizmet kesintilerini ortaya çıkar çıkmaz otomatik olarak tespit eder. Analiz ettiğimiz kaynaklardan biri de Twitter’daki şikayet tweetleridir.

Sistemimiz, bu şikayetleri toplar ve toplam şikayet sayısı belirli bir ortalamayı geçtiğinde bu şikayetleri öenmli bir sorun/arıza ya da kesinti olarak tanımlar. Her firmanın durumunu ayrı bir sayfada inceliyoruz ve sorun belirlendiğinde bir güncelleme bilgisi yayınlıyoruz. Eski raporlar ise arşiv linkinin altında ya da “Arızalar” başlığının altında bulunabilir.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin