WhatsApp'tan yeni özellik! Tüm kullanıcılar için geliyor

Çevrimiçi mesajlaşma platformu WhatsApp, grup sohbetlerinde etkinlik oluşturma özelliğini kademeli olarak kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
WhatsApp'tan yeni özellik! Tüm kullanıcılar için geliyor

WhatsApp'ın topluluk grup sohbetleri için bir etkinlik özelliği üzerinde çalıştığı biliniyordu.

Çevrimiçi mesajlaşma platformu, topluluklarla sınırlı olan etkinlik özelliğini tüm kullanıcılar için kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Bu geliştirme sayesinde, topluluk üyeleri doğrudan grup sohbetleri içinde etkinlikler oluşturup yönetebiliyor ve çevrimiçi toplantılar veya sosyal buluşmalar gibi etkinliklerin organizasyonunu geliştirebiliyor.

Grup sohbetleri için bir etkinlik özelliği, Google Play Store'dan Android için WhatsApp beta'nın en son güncellemelerini yükleyen bazı kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor ve önümüzdeki günlerde daha da fazla kişiye sunulacak.

REHBERE KAYDETMEYE SON

Öte yandan uygulamanın "2.24.13.17" kodlu Android beta sürümünde tespit edilen özellik sayesinde, artık kullanıcılar doğrudan WhatsApp üzerinden numara çevirerek arama yapabilecek.

Kullanıcılar, yeni özellik sayesinde numarayı rehbere kaydetmeden direkt olarak WhatsApp üzerinden arama gerçekleştirebilecek.

WABetaInfo’nun paylaştığı ekran görüntülerine göre, yeni özellik aşağıdaki gibi görünecek.

WhatsApp'ın yeni özelliğinin ne zaman tüm kullanıcılara açılacağı şimdilik belirsiz.

Ancak, özellik test aşamasında olduğundan çok yakında tüm kullanıcılara açılmasını bekliyoruz.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin