Whatsapp kullananları ilgilendiren haber. Grup sohbetlerine etkinlik planlama özelliği geldi

WhatsApp grup sohbetlerine etkinlik planlama ve yönetme özelliği eklendi. Artık kullanıcılar, piknik ve doğum günü gibi etkinlikleri planlayabilecekler. Daha önce sadece topluluklarla sınırlı olan bu özellik, artık tüm grup sohbetlerinde kullanılabilir hale geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Whatsapp kullananları ilgilendiren haber. Grup sohbetlerine etkinlik planlama özelliği geldi

WhatsApp, grup sohbetlerine yepyeni bir özellik ekliyor. Artık WhatsApp grup sohbetlerinizde kolayca etkinlik planlama yapıp yönetebileceksiniz. Örneğin bir pazar pikniği, veya bir doğum günü partisi ya da en basitinden bir toplantı planlanabilecek.

shiftdelete.net'teki habere göre önceden sadece topluluklarla sınırlı olan WhatsApp etkinlik planlama özelliği, artık tüm grup sohbetlerinde kullanılabilir hale geliyor. WhatsApp’ın en son Android beta güncellemesi (2.24.14.9) ile bu özellik kullanıcılara sunulmaya başladı.

Artık herhangi bir WhatsApp grup sohbetinde etkinlik oluşturabilirsiniz. Etkinlik adı, açıklama, tarih, yer (eğer varsa) ve sesli ya da görüntülü arama gerekip gerekmediği gibi ayrıntıları girebiliyorsunuz. Etkinlik oluşturulduktan sonra, grup üyeleri daveti görebiliyor ve kabul edebiliyor.

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler whatsapp grup etkinlik
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin