Samsung Galaxy Z Fold6 ile Galaxy Z Flip6'ye canlı çeviri özelliği... Z Fold6 ile Galaxy Z Flip6'nın özellikleri

Samsung Galaxy Z Fold6 ile Galaxy Z Flip6'nın ekranlarında "Canlı Çeviri" özelliği yer alacak.

Google Haberlere Abone ol
Samsung Galaxy Z Fold6 ile Galaxy Z Flip6'ye canlı çeviri özelliği... Z Fold6 ile Galaxy Z Flip6'nın özellikleri

Samsung Galaxy Z Fold6 ile Galaxy Z Flip6'nın ekranlarında "Canlı Çeviri" özelliği olacak. Kullanıcı, yapay zekâ destekli özelliğinden faydalanmak için ana ekranı açmak zorunda kalmayacak.

Galaxy Z Fold 6 ve Z Flip 6 modelleri önceki modellere göre daha hafif ve daha ince yapıda olacak. Buna rağmen her iki modelde de daha uzun bir pil ömrü sunulacak. Öte yandan genel tasarım ise önceki modellere büyük ölçüde benzeyecek. Galaxy Z Flip 6 özelinde baktığımızda ise 12 MP arka kameranın 50 MP sensöre yükseltildiğini görüyoruz. 3.700mAh boyutundaki batarya da 4.000 mAh seviyesine çıkıyor. Z Flip 6 modelinde ayrıca RAM miktarı 8 GB’tan 12 GB’a yükseltiliyor.

Galaxy Z Fold 6 için ise değişiklikler çok daha minimal. Samsung yeni Fold modelinde ana ekranı biraz daha büyütüyor ve Flip modelinde olduğu gibi telefonu daha kompakt hale getiriyor. Ancak bu modelde batarya kapasitesinde bir artışa gidilmiyor. Galaxy Z Fold 6’nın ekran parlaklığı 1.750 nit'ten 2.600 nit seviyesine yükseliyor.Her iki modelde Galaxy AI ve Google'ın Circle to Search işlevleri bulunacak. Bu yapay zeka özellikleri cihazların katlanabilir formlarıyla uyumlu olacak.

Samsung, 10 Temmuz’daki Unpacked etkinliğinde ayrıca Galaxy Ring, Galaxy Watch 7, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds 3 ve Galaxy Buds 3 Pro gibi yeni donanımlarını da tanıtacak.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin