Sadece Windows ve iPhone’da çalışıyordu. Popüler web tarayıcı nihayet Android’e geliyor

Android kullanıcılar için uzun süredir gündemde olan Arc Search tarayıcı için yeşil ışık yandı. iPhone ve Windows’un ardından nihayet Android telefonlara da geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Sadece Windows ve iPhone’da çalışıyordu. Popüler web tarayıcı nihayet Android’e geliyor

Android telefonlar için saymakla bitmeyecek internet tarayıcıları bulunuyor. Ancak Windows ve iOS cihazlada desteklenen Arc Search için uzun süredir bekleniyordu.

Nihayet bu tarayıcı için de onay geldi. Arc Search, resmi olarak tarayıcının artık Android telefonlar için de geleceğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

ARC SEARCH ANDROID’E GELİYOR

Arc Search, resmi hesaplarından Pixel model gibi görünen bir Android telefonda tarayıcının çalışır haline kısa bir video ile paylaştı. Bu video ile birlikte tarayıcının Android cihazlara geleceği de onaylanmış oldu. Peki bu tarayıcının dikkat çeken özellikleri neler?

Android ekosistemi için çok sayıda internet tarayıcı olduğunu belirtmiştik. Yine de hem iOS hem de Windows bilgisayarlarda çalışan Arc Search’ün gelmesi de bekleniyordu. 

9to5google.com’un haberine göre Arc Search, dikkat dağıtıcı olmayan tasarıma sahip bir internet tarayıcısı deneyimi sunuyor. Minimalist tasarımının yanı sıra, ‘’Benim İçin Göz At’’ gibi yapay zeka özellikleriyle de destekleniyor. 

Öte yandan tarayıcı, eski sekmeler için tarama geçmişini düzenli tutmayı amaçlayan arşivleme işlevini, bunun yanında reklamlar için de reklam engelleyici eklentisi sunuyor. 

Şu an için tarayıcının Android cihazlara ne zaman geleceği bilinmiyor. Ancak çok uzun zaman almayacaktır diye tahmin ediyoruz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin