iPhone 16 ile bu ürünlerin sonu gelecek. İşte üretimi durması beklenen 10 Apple ürünü

iPhone 16 serisi için geri sayıma geçilirken, teknoloji devi Apple 10 Eylül’de bazı eski ürünlerinin de fişini çekmeye hazırlanacak. İşte üretimi durması beklenen 10 Apple ürünü

Google Haberlere Abone ol
iPhone 16 ile bu ürünlerin sonu gelecek. İşte üretimi durması beklenen 10 Apple ürünü

Apple, her yıl yeni ürünlerini tanıttıktan hemen sonra bazı eski ürünlerinin fişini çekiyor. Adım adım 10 Eylül tarihine ilerlerken, merakla beklenen iPhone 16’nın bu tarihte tanıtılması bekleniyor.

iPhone 16 ile her ne kadar yeni bir sayfa açılsa da, Apple bazı ürünlerinin fişini de çekecek. 9to5mac.com, geçmiş yıllardan topladığı verilerle üretimi durması beklenen 10 Apple ürününü sıraladı.

BU 10 APPLE ÜRÜNÜ İÇİN ÜRETİM DURDURULACAK

10 Eylül’de gerçekleşecek etkinlikte iPhone 16 modellerine ek olarak, yeni AirPods ve Apple Watch modellerinin de tanıtılması bekleniyor. Yeni ürünlerin tanıtılacak olması, bazı eski ürünlerin de vedası anlamına geliyor. İşte önümüzdeki ay satışları Apple Store’dan kaldırılacak ürünlerin listesi!

iPhone 16 ile bu ürünlerin sonu gelecek. İşte üretimi durması beklenen 10 Apple ürünü

IPHONE 15 PRO MODELLERİ

Apple, iPhone XS ve XR’dan bu yana yeni amiral gemisi tanıttıktan 1 yıl sonra eski amiral gemilerini üretimden kaldırma kararı aldı. Bunun sebebi ise açık ve net. Eski iPhone’lar yeni modelleriyle benzerlik gösterdiği için satışları olumsuz anlamda etkileyebilir. iPhone 16 serisinin de sızdırılan görüntüleri iPhone 15 serisinden çok da farklı olmayacak. Bu nedenle iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’in üretimi, iPhone 16’nın tanıtımından sonra duracaktır.

IPHONE 14 PLUS

iPhone 12 ve iPhone 13 mini’nin başarısızlığının ardından Apple’ın piyasaya sürdüğü giriş seviyesi iPhone 14 Plus, uygun fiyatlı ve büyük ekranıyla dikkatleri çekiyordu. Ancak kaynaklara göre Apple iPhone 14 Plus’ın üretimini durduracak ve diğer iPhone 14 modellerinin satmasını bekleyecek.

IPHONE 13

Apple’ın en çok satış yapan modellerinden iPhone 13’ün de üretimi durdurulacak. Şu an için en uygun fiyatlı olan bu telefon, iPhone 16 serisinin tanıtılmasından kısa bir süre sonra Apple Store’da artık satılmayacak.

Üretimden kaldırılması beklenen diğer ürünler ise şöyle:

-Apple Watch Series 9
-Apple Watch Ultra 2
-Apple Watch SE 2
-iPad mini 6
-iPad 10

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin