iPhone 16, capcanlı renkleri ve yeni tasarımıyla görüntülendi! Yıllar sonra eski haline dönüyor

Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 16 için geri sayım başladı. Yepyeni özellikler, yeni tasarım ve yapay zekâ ile gelecek bu telefonların tasarımı netleşti. Tanıtıma birkaç ay kalırken iPhone 16, 5 renk seçeneğiyle görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol
iPhone 16, capcanlı renkleri ve yeni  tasarımıyla görüntülendi! Yıllar sonra eski haline dönüyor

iPhone 15 serisiyle satış rekoru kıran Apple, 1 yıl aradan sonra yeni amiral gemisi modelleriyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Hakkında aylardır sızıntı ve bilgiler paylaşılan iPhone 16 serisi için artık geri sayıma geçildi. Apple Intelligence yapay zekâ özelliklerinin yanı sıra pek çok değişiklikle gelecek iPhone 16, lansman tarihine yaklaşırken bu kez de capcanlı renk seçenekleriyle görüntülendi.

Sonny Dickson isimli bir sosyal medya kullanıcısı, X hesabından iPhone 16’yı 5 farklı renk seçenekleriyle paylaştı. Söz konusu paylaşımda hangi modellerin yer aldığı bilgisi verilmezken, bunların giriş seviyesi iPhone 16 ve iPhone 16 Plus modelleri olduğu düşünülüyor. Peki yeni iPhone’da dikkat çeken neler var?

IPHONE 16’NIN TASARIMI EN NET HALİYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Eylül ayında tanıtılacak iPhone 16 serisinin giriş modelleri iPhone 16 ve iPhone 16 Plus, görünüşe bakılırsa beş renk seçeneğiyle gelecek. Görüntülere göre soldan sağ; beyaz, siyah, mavi, yeşik ve pembe renk seçenekleri olacağı görülüyor.

Daha önce tanınmış Apple analistlerinden Ming-Chi Kuo, iPhone 16’nın birçok canlı yeni renklerle geleceğini öne sürmüştü. Son görüntüler Kuo’nun bu bakımdan haklı bir iddiada bulunduğunu ortaya koyuyor. 

Görüntüde dikkat çeken sadece yeni renkler değil. Aynı zamanda iPhone 16, uzun zaman sonra önemli bir tasarım değişikliğine uğrayacak. Dikey çift kamera tasarımına geri dönen Apple, iPhone 16 ve iPhone 16 Plus modellerini iPhone 15 serisinden ayıracak ve yeni tasarımla piyasaya sürecek.

Ancak iPhone 16 Pro modellerinin tasarımında benzer bir değişim olmaması bekleniyor. iPhone 15 Pro modellerindeki çapraz kamera dizilimi devam edecek.Merakla beklenen iPhone 16 serisinin, Eylül ayı ortalarında resmiyet kazanması bekleniyor.

Kaynak: Mashable

Etiketler iPhone Apple
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin