Instagram'dan ortalığı birbirine katacak özellik geldi: Günde yalnızca 1 kere kullanılabilecek. Beğeni gönderdiğiniz kişilere dikkat!

Instagram'dan ortalığı birbirine katacak o özellik geldi. Bu özellik sayesinde beğeni gönderdiğiniz kişilere çok daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor. İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Instagram'dan ortalığı birbirine katacak özellik geldi: Günde yalnızca 1 kere kullanılabilecek. Beğeni gönderdiğiniz kişilere dikkat!

Sosyal medya hesapları hemen herkesin yakından kullandığı araçlardan bir tanesi olurken, sosyal medya kullanımı bilhassa son dönemlerde fazlasıyla arttı.

Kullanıcı sayısı 1 milyarı aşan Instagram belirli periyotlarda çeşitli güncellemeler getirirken, yapılan son açıklamayla birlikte Instagrama oldukça farklı bir özellik geldi.

Gerçekleştirilen bu özellik ile Instagram kullanıcılarının uygulama üzerinde çok daha vakit geçirmesi bekleniyorken, süper beğeni güncellemesinin yakın zamanda geleceği düşünülüyor. İşte güncellemeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

INSTAGRAM'DAN BOMBA YENİ ÖZELLİK GELDİ!

Instagram, kullanıcılarının uygulama üzerinde çok daha fazla vakit geçirmelerini sağlayabilmek için çeşitli güncellemeler yaparken yeni bir güncelleme haberini daha duyurdu.

Üzerinde kapsamlı bir çalışma gerçekleştirilen "süper beğeni" ile hikayelerde aktif şekilde kullanılabilecek.

Süper beğeni, kullanıcılar tarafından paylaşılan hikayeler üzerinden görüntülenirken, yeni özellik ile hikayelerin sağ alt tarafında bulunan kalp simgesine basılı tutunca süper beğeni yapabileceksiniz.

Ancak bu özelliğin çok fazla kullanılabileceğini öngören Instagram süper beğeni özelliğinin yalnızca günde 1 kere yapılabileceğini duyurdu. 

 Her 24 saatte bir süper beğeni hakkının güncellenmesiyle birlikte, kullanıcılar günde 1 defaya mahsus olarak süper beğeni yapabilecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin