Hem şapka hem powerbank: Güneş enerjisiyle telefonları şarj ediyor, pil sorununu tarihe karıştırıyor!

Akıllı telefonların en ciddi sorunlarından biri olan pil tüketimine karşılık EcoFlow, Power Hat adını verdiği yeni ürününü piyasaya sürdü. Geniş kenarlı ve yumuşak olan bu şapka, elektrik ihtiyacının olduğu yerlerde telefonların pilini güneşten aldığı enerji ile şarj edebiliyor.

Hem şapka hem powerbank: Güneş enerjisiyle telefonları şarj ediyor, pil sorununu tarihe karıştırıyor!

Akıllı telefonların en büyük sorunlarından biri, kullanıcıları pil konusunda tatmin edememesi. Yıllardır üreticiler bu alanda çalışsa da, son teknoloji dahi olsa bu sorun ne yazık ki çözüme kavuşmuş sayılmaz. Ancak alternatif seçeneklerle bunlara çözüm bulmak mümkün.

EcoFlow isimli bir teknoloji firması, Power Hat adını verdiği yeni şapkasıyla pil sorununa faydalı bir çözüm buluyor. Öyle ki bu hem güneşten koruyor hem de elde ettiği sıcaklıkla akıllı telefon veya tabletinizin pilini şarj ediyor. 

3-4 SAAT İÇERİSİNDE TAM DOLUM

Power Hat adı verilen bu ürün, geniş kenarları ve yumuşak yapısıyla ön plana çıkıyor. Üstelik 4000 mAh'lik bir pili 3 ila 4 saat arasında tam doldurabiliyor. Eğer kamp yapmayı seviyor ve uzun süreli bir yolculukta elektrik bulamıyorsanız bu şapka, kesinlikle güneşli bir havada akıllı telefonların şarj sorunu için adeta ilaç gibi gelecektir.

Hem şapka hem powerbank: Güneş enerjisiyle telefonları şarj ediyor, pil sorununu tarihe karıştırıyor!
Caption

 

EcoFlow'un paylaştığı verilere göre, 129 $'lık Power Hat güneş pili, pasifleştirilmiş emitör ve arka kontak (PERC) monokristalin silikon adı verilen ince, esnek bir malzemeden yapıldı. Kenarın altındaki USB-A ve USB-C bağlantı noktaları aracılığıyla yaklaşık 12 watt şarj gücü sağlarken, cihazın tamamı ise 370 gram ağırlığında.

IP65 SERTİFİKALI

Öte yandan  Power Hat, IP65 derecesine sahip; bu, ürünün toz geçirmez olduğu anlamına geliyor.

56-58 cm küçük ve  59-61 cm büyük boyutlara sahip olan şapka, 31 Ağustos tarihi itbariyle ön siparişe açılacak. Teslimatların ise eylül ayında gerçekleşmesi bekleniyor. Ürünün Türkiye satışının olmayacağını, sadece yurt dışından alabileceğinizi de belirtmekte fayda var.

Etiketler telefon pil şarj mobil
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin