AnTuTu açıkladı: İşte en çok güçlü 10 akıllı telefon

Akıllı telefonların performanslarını test eden AnTuTu platformu, temmuz ayının en güçlü 10 Android cihazını açıkladı. Peki geçtiğimiz ay en güçlü telefon hangi model oldu? İşte dikkat çeken liste

AnTuTu açıkladı: İşte en çok güçlü 10 akıllı telefon

Kıyasıya rekabetin devam ettiği akıllı telefon pazarında her ay yeni bir model, performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Akıllı telefon üreticileri bu alanda tüm kozlarını sergilerken, AnTuTu ekibi temmuz ayının şampiyon modelini açıkladı.

Temmuz ayında Xiaomi, çok iddialı özelliklere sahip Redmi K70 serisinin en iddialı modeli K70 Extreme Edition’ı piyasaya sürdü. Dimensity 9300+ işlemciden güç alan telefon, resmiyet kazanır kazanmaz en güçlü 10 Android telefonlar listesinde ilk üçe girmeyi başardı. Peki listenin tamamında sıralama nasıl?

EN İYİ 10 ANDROİD TELEFON BELLİ OLDU

Gücünü Snapdragon 8 Gen3'ten alan Red Magic 9S Pro+, temmuz ayında sürpriz olmayan bir şekilde 2.182.401 puan ortalamasıyla birinciliği elde ederken, ikincilikle de açık bir puan farkı açtı denilebilir. Bu telefon, aldığı skorla olağanüstü bir performans sergilemiş diyebiliriz.

Haziran ayının sonunda piyasaya çıkan OnePlus Ace 3 Pro ise, listede ilk kez 2103450 puanla ikinci sırada yer aldı. Bu sonuç, alt segment bir amiral gemisine göre oldukça iyi.

AnTuTu açıkladı: İşte en çok güçlü 10 akıllı telefon

Üçüncü sırada ise Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli yer aldı. Redmi K70 Extreme Edition, elde ettiği 2098023 puan ile AnTuTu’da temmuz ayı kapsamında en güçlü 10 akıllı telefon arasında üçüncülüğe yerleşmeyi başardı.

Temmuz ayının Android amiral gemisi performans listesinde vivo ve alt markası iQOO'nun da sahne aldığını görüyoruz. Listenin tamamı ise şöyle:

1-Red Magic 9S Pro+
2- OnePlus Ace 3 Pro
3- Redmi K70 Extreme Edition
4-Asus ROG 8 Pro
6- vivo X100 Ultra
7-iQOO Neo9S Pro
8- iQOO Neo9 Pro
9-vivo X100 Pro
10-vivo X100

Kaynak: AnTuTu

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin