3 yıl kalma sözüne bedava iPhone 15. Operatör devinden şaşırtan kampanya

Dünyanın önde gelen operatör şirketlerinden ABD’li Verizon, belki de hiçbir rakibinin yapmadığı bir kampanyaya imza attı. 3 yıl sınırsız veri taahhüdü karşılığında abonelere bedava iPhone 15 verilecek.

Google Haberlere Abone ol
3 yıl kalma sözüne bedava iPhone 15. Operatör devinden şaşırtan kampanya

ABD’nin önde gelen operatör şirketlerinden Verizon, ses getirecek bir kampanya başlattı. Türkiye’de en az 50-60 bin TL fiyatla satılan iPhone 15, ABD’li abonelere belirlenen sözleşme karşılığında bedava verilecek.

Verizon’un internet sitesinden alınan bilgiye göre bu kampanya hem yeni hem de mevcut müşterilere yönelik olmakla birlikte, belirli bir sınırsız veri planı ile üç yıllık taahhüt verilmesini şart kılıyor.

3 YIL KALMA SÖZÜNE BEDAVA IPHONE 15

Verizon'un bu teklifi, iPhone 15 Pro gibi üst düzey modellere ek olarak Apple'ın diğer akıllı telefonlarını da kapsıyor. iPhone 14, iPhone 13 ve iPhone SE gibi 15'e kıyasla daha cazip fiyatlı modeller de bu kampanya kapsamında satışa sunuluyor.

Öte yandan söz konusu kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin, Verizon'un sınırsız veri planlarından birine abone olması ve bu planı 36 ay boyunca sürdürme sözü vermesi gerekiyor. Nitekim iPhone'un bedeli her ay faturaya yansıtılan kredi ile karşılanıyor, bu da cihazı üç yıl içinde tamamen ücretsiz hale getirmiş oluyor.

Etiketler iphone 15 Apple
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin