Yuvaya yeniden hoş geldin Şenol Güneş. Para konusunu konuşmadan teklifi kabul etti

Beşiktaş'ta yeni sezon için teknik direktör arayışları hızla devam ederken Başkan Hasan Arat, Şenol Güneş ile yeniden masaya oturma kararı aldı. Şu ana kadar görüştüğü Hansi Flick ve Nuri Şahin gibi isimlerden olumlu bir yanıt alamayan Hasan Arat, Şenol Güneş ile görüşerek tecrübeli hocaya çok kaliteli bir kadro kuracaklarını söyledi. Projeye güvenen Şenol Güneş'in yeniden Beşiktaş'a dönmesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Yuvaya yeniden hoş geldin Şenol Güneş. Para konusunu konuşmadan teklifi kabul etti
Arşiv

Bu sezon teknik direktör konusunda bir türlü dikiş tutturamayan ve ezeli rakiplerinin oldukça gerisinde kalan Beşiktaş'ta yeniden Şenol Güneş sesleri yükselmeye başladı.

Başkan Hasan Arat; Sergen Yalçın, Hansi Flick ve Nuri Şahin gibi isimlerle görüşse de tecrübeli teknik adamlardan istediği geri dönüşü alamadı. Hasan Arat bunun üzerine sezon başında yolların ayrıldığı Şenol Güneş'in kapısını yeniden çaldı. 

Hasan Arat yeni sezon için Şenol Güneş'e kaliteli bir kadro kurulacağının sözünü verirken, Şenol Güneş bu teklife mesafeli yaklaşmadı ve süreci değerlendirme kararı aldı. 

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Lugano ile oynanan maçın ardından Beşiktaş ile yollarını ayıran Şenol Güneş, siyah-beyazlı takımın başında iki kez Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin