Yusuf Yazıcı inadı bıraktı, bir telefonla Süper Lig'e geri döndü. Para konuşmadan dört yıllık imza attı

Lille ile biten sözleşmesini uzatmayan ve şu anda bonservisini elinde bulunduran Yusuf Yazıcı, Galatasaray'dan gelen teklife bu kez hayır diyemedi. Daha önce de Galatasaray ile transfer görüşmesi yapan Yusuf Yazıcı bu kez Türkiye'ye dönmeye karar verdi. Okan Buruk ile görüşen ve transfere ikna olan Yusuf Yazıcı'nın, Galatasaray ile dört yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Yusuf Yazıcı inadı bıraktı, bir telefonla Süper Lig'e geri döndü. Para konuşmadan dört yıllık imza attı
Arşiv

Lille'in yıllar sonra kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ancak kariyerien Fransız ekibinde devam etme kararı almayan Yusuf Yazıcı, Türkiye'ye Galatasaray formasıyla geri dönmeye hazırlanıyor.

Lille ile olan mevcut sözleşmesini uzatmayan ve bonservisini eline alan Yusuf Yazıcı, Galatasaray'dan gelen teklifi bu kez kabul etti.

Daha önce de Galatasaray ile transfer görüşmeleri yapan ancak kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Yusuf Yazıcı, Okan Buruk'un yoğun ısrarı üzerine kararını değiştirdi ve Galatasaray'a transfer olma kararı aldı. Yusuf Yazıcı'nın, Galatasaray'a önümüzdeki günlerde dört yıllık imza atması bekleniyor.

Beşiktaş'ın da transfer gündemine olan Yusuf Yazıcı kariyerinde 267 maçta görev aldı. Yusuf Yazıcı bu maçlarda 64 gol ve 39 asist üretti. Yusuf Yazıcı'nın güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin