Yusuf Yazıcı, EURO 2024 biter bitmez Süper Lig devine söz verdi. Dört yıllık anlaşma için el sıkıştı

Lille ile bitecek sözleşmesini uzatmayacak olan Yusuf Yazıcı hayalini kurduğu Beşiktaş ile şimdiden prensip anlaşmasına vardı. EURO 2024'te A Milli Takım'ın başarısı için ter döken Yusuf Yazıcı turnuva biter bitmez Beşiktaş'a imza atmak için İstanbul'a gelecek. Yusuf Yazıcı'nın, Beşiktaş ile dört yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Yusuf Yazıcı, EURO 2024 biter bitmez Süper Lig devine söz verdi. Dört yıllık anlaşma için el sıkıştı
Anadolu Ajansı

Lille'de başarılı bir sezon geçiren ancak Fransız ekibiyle sözleşmesini uzatmama kararı alan Yusuf Yazıcı, Türkiye'ye Beşiktaş formasıyla dönmeye hazırlanıyor.

Yeni sezona iddialı hazırlanan ve şampiyonluk yolunda önemli transfer adımları atan Beşiktaş, A Milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile şimdiden söz kesti. EURO 2024'te, A Milli Takım'ın başarısı için ter döken Yusuf Yazıcı için temaslarını sıklaştıran Beşiktaş tecrübeli oyuncu ile şimdiden prensip anlaşmasına vardı.

Turnuva biter bitmez anlaşmadaki son pürüzleri giderecek olan Beşiktaş, Yusuf Yazıcı'yı imza attırmak için ilk uçakla İstanbul'a getirecek. Siyah-beyazlı ekibin Yusuf Yazıcı ile dört yıllık mukavele imzalaması bekleniyor.

Bu sezon Lille formasıyla tüm kulvarlarda 44 maça çıkan Yusuf Yazıcı 12 kez fileleri sarstı, 4 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin