Yunus Akgün'ün paylaşımı başına bela açtı. Galatasaray Beşiktaş maçı öncesi flaş gelişme

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray forması giyen Yunus Akgün'ün "hakaret" nedeniyle PFDK'ye sevk edildiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Yunus Akgün'ün paylaşımı başına bela açtı. Galatasaray Beşiktaş maçı öncesi flaş gelişme
Anadolu Ajansı

Galatasaray'ın son haftalardaki parlayan yıldızlarından birisi olan Yunus Akgün, Beşiktaş ile oynanacak derbi öncesi büyük bir şok yaşadı.

Yunus Akgün geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmış ve Beşiktaş taraftarları bu paylaşıma büyük tepki göstermişti. Akgün'ün paylaşımında kullanılan arka plan müziğinde, Beşiktaş’a yönelik hakaret içerikli sözlerin yer alması, siyah-beyazlı taraftarları hemen harekete geçirdi.

Olayın ardından Beşiktaş taraftarları, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) seslenerek, Yunus Akgün'ün bu paylaşımı nedeniyle disiplin talimatlarının 41. maddesinin uygulanmasını talep etti.  

YUNUS AKGÜN, PFDK'YE SEVK EDİLDİ

Bu hamlenin ardından Türkiye Futbol Federasyonu, Yunus Akgün'ün "hakaret" nedeniyle PFDK'ye sevk edildiğini açıkladı.

Geçmişte Galatasaray’ın eski yıldızı Felipe Melo, küfür içerikli bir tweet’i retweet ettiği için 2 maç men cezası almış, ayrıca 13 bin lira para cezasına çarptırılmıştı.

Benzer bir karar, Fenerbahçe’den Bright Osayi-Samuel için de alınmıştı. Osayi-Samuel, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamalarda maç hakemlerine hakaret ettiği gerekçesiyle 3 maç men cezasına çarptırılmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin