Yeni Malatyaspor sahaya çıkmadı. Pendikspor'dan açıklama geldi. TFF'nin kararı merakla bekleniyor

Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında Yeni Malatyaspor ile Pendikspor karşılaşması, Yeni Malatyaspor sahaya çıkmadığı için başlayamadı.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Malatyaspor sahaya çıkmadı. Pendikspor'dan açıklama geldi. TFF'nin kararı merakla bekleniyor
Anadolu Ajansı

Ümraniye Stadı'ndaki karşılaşma için Pendikspor sahaya geldi ancak Yeni Malatyaspor takımı sahada yer almadığı için seremoni gerçekleştirilemedi.

Pendiksporlu oyuncular karşılaşmanın başlama saati olan 19:15'e kadar sahada kaldı. Malatyaspor takımı sahaya çıkmayınca hakem Pendiksporlu oyuncuları soyunma odasına gönderdi. Karşılaşmayla ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) verecek.

PENDİKSPOR'DAN AÇIKLAMA

Yeni Malatyaspor'un sahaya çıkmama kararının ardından Pendikspor'dan açıklama geldi. Pendikspor'un yaptığı açıklamada, ''Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında oynanması gereken Yeni Malatyaspor karşılaşması, rakibimiz sahaya çıkmadığı için maçın hakemi Ömer Faruk Gültekin tarafından iptal edilmiştir. Karşılaşmayla ilgili kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecektir'' ifadeleri kullandı.

LİGDEN ÇEKİLME BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞLARDI

Kahramanmaraş'ta yaşanan büyük depremin ardından Yeni Malatyaspor, 2023-2024 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun onayıyla lig maçlarına çıkmamıştı. 2024-2025 sezonu yaklaşırken Yeni Malatyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu'na tesislerin kullanılabilir seviyede olmadığını ve antrenman sahalarının henüz düzelmediği gerekçesiyle ligde yer almak istemediğini bildirmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin