Yedek kalmayı sindiremedi, Mourinho ile atışıp formayı çıkardı. Fenerbahçe kariyerini kolay bitirdi

Geçtiğimiz sezon yaşadığı ağır sakatlıktan dolayı fazla forma şansı bulamayan Rodrigo Becao'ya, Fransız devi Lyon talip oldu. Jose Mourinho'nun mevcut kadroda yedek stoper olarak gördüğü Rodrigo Becao, ilk 11'de daha fazla oynamak için Lyon'a transferine izin istedi. Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Rodrigo Becao'nun önümüzdeki günlerde Lyon'a imza atması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Yedek kalmayı sindiremedi, Mourinho ile atışıp formayı çıkardı. Fenerbahçe kariyerini kolay bitirdi

Trendyol Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de, Rodrigo Becao takımdan ayrılma kararı aldı.

Fenerbahçe'ye, Udinese'den 9 milyon Euro bedelle transfer olan Rodrigo Becao geçtiğimiz dönem yaşadığı ağır sakatlığın ardından sahalardan uzun bir süre uzak kalmış ve formasını giyememişti. Sakatlığını atlattıktan sonra eski performansına dönemeyen ve Jose Mourinho tarafından yedek stoper olarak düşünülen Rodrigo Becao, Lyon'dan gelen transfer teklini kabul etti.

İlk 11'de daha fazla oynamak isteyen ve Jose Mourinho ile forma süresi konusunda anlaşamayan Rodrigo Becao, Fransız devi Lyon'a transferi için istedi. Jose Mourinho'nun da kadroda düşünmediği Rodrigo Becao'nun transferine izin verdiği öğrenildi.

Rodrigo Becao geçtiğimiz dönem yaşadığı sakatlık nedeniyle yalnızca 22 maçta forma giyebildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin