Wout Weghorst, Türkiye'yi yeniden sallamaya geliyor. İmzalar ilk görüşmede atıldı

Önümüzdeki sezon daha iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın önerisiyle Beşiktaş'ın eski golcüsü Wout Weghorst'un peşine düştü. Abdullah Avcı'nın kesinlikle kadroda görmek istediği Wout Weghorst için girişimlerini hızlandıran Trabzonspor, Hollandalı golcüyle ilk görüşmesinden olumlu yanıt aldı.

Google Haberlere Abone ol
Wout Weghorst, Türkiye'yi yeniden sallamaya geliyor. İmzalar ilk görüşmede atıldı
Arşiv

Beşiktaş formasıyla attığı gollerle ligi sallayan ve geçtiğimiz sezonun devre arasında aniden siyah-beyazlı ekipten ayrılarak Manchester United'a transfer olan Wout Weghorst yeniden Türkiye'ye dönmek istiyor.

Manchester United formasıyla İngiltere'de hayal kırıklığı yaşayan Wout Weghorst, Burnley ve Hoffenheim formalarıyla da istediğini bulamayınca kariyer sezonlarından birini geçirdiği Türkiye'ye dönme kararı aldı.

Paul Onuachu'nun yüksek bonservisi nedeniyle golcü ismin transferinde zorluk yaşayan Abdullah Avcı, bonservisi Burnley'de olan Wout Weghorst için tüm imkanların seferber edilmesini istedi.

Kariyerine kesinlikle Burnley'de devam etmeyeceği öğrenilen Wout Weghorst ile ilk görüşmesinden olumlu yanıt alan Trabzonspor'un sezon sonunda Hollandalı isimle tekrar masaya oturacağı öğrenildi. Bu sezon Hoffenheim formasıyla 23 maçta görev alan Wout Weghorst 5 gol ve 1 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin