Vincenzo Montella, Merih Demiral'ın aldığı ceza hakkında konuştu: Haksızlık olduğunu bildiğimiz için üzgünüz ama bu bizi daha çok motive edecek

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA tarafından Merih Demiral'a verilen ceza hakkında konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Vincenzo Montella, Merih Demiral'ın aldığı ceza hakkında konuştu: Haksızlık olduğunu bildiğimiz için üzgünüz ama bu bizi daha çok motive edecek
Anadolu Ajansı

EURO 2024 çeyrek finalinde yarın oynanacak Hollanda-Türkiye maçı öncesi teknik direktör Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "Merih Demiral ile konuştuğumda hareketinin siyasi değil; tarihle alakalı, Türk olmanın gururunu taşıyan bir sembol olduğunu söyledi. Kararı verenler buna başka bir yorum kattılar. Haksızlık olduğunu bildiğimiz için üzgünüz ama bu bizi daha çok motive edecek." şeklinde konuştu.

Vincenzo Montella'nın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Biz tarihi yazmak için oynuyoruz. Yarın ki maça hazırız. Umarım devam ederiz."

"En son haklı olduğumu herkese gösterdim. Her futbolcunun ruh hali, fiziksel hali aynı olmuyor. Bazen değişiklikler yapmak zorundayız. Bizim ilk 11'in değişmez ismi takım ruhu. Bunu her zaman sahaya yansıtmak için elimizden geleni yapacağız."

"Her maç farklı, her maçın stratejisi farklı. Her zaman en iyi 11'i sahaya süremiyorsunuz. Her oyuncu ne yapması gerektiğini biliyor. Ben hepsiyle gurur duyuyorum. Bu seviyeye geldiğinizde ideal 11 diye bir şey kalmıyor. Güvenle sahaya çıkacağız ama alçakgönüllü olmayı da unutmamalıyız."

"Bizim taraftarımız harika. Coşkularını her zaman bize gösterdileri. Yarın da aynı coşkuyu bekliyoruz. Kasım ayında Almanya ile bir maç yapmıştık. Stadyumun tamamı Türk taraftarlarla doluydu. Yarın da böyle olacağını düşünüyorum."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin