Vatandaşlık işlemleri tamamlandı, A Milli Takım'ı tercih etti. Vincenzo Montella'nın vazgeçilmezi olacak

Real Madrid'e karşı ortaya koyduğu performansla büyük dikkat çeken Stuttgart'ın başarılı ismi Atakan Karazor, A Milli Takım'ın formasını giymeye hazırlanıyor. Vincenzo Montella'nın da uzun süredir takip ettiği isimlerden birisi olan Atakan Karazor'un vatandaşlık işlemlerinin tamamlandığı ve A Milli Takım'ın formasını giymesi için önünde hiçbir engel kalmadığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Vatandaşlık işlemleri tamamlandı, A Milli Takım'ı tercih etti. Vincenzo Montella'nın vazgeçilmezi olacak
Anadolu Ajansı

Stuttgart formasıyla kaptanlığa kadar yükselen ve Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Real Madrid'e karşı oynadığı futbolla büyük alkış toplayan Atakan Karazor'un, A Milli Takım forması giyebilmesi için tüm prosedürleri tamamladığı öğrenildi.

Vincenzo Montella'nın uzun süredir izlediği ve beğendiği isimlerden birisi olan Atakan Karazor tercihini A Milli Takım'dan yana kullandı.

Uzun süredir Almanya'da top koşturan Atakan Karazor, Vincenzo Montella'nın kadroya çağırması halinde ay-yıldızlı formayla sahaya çıkabilecek.

Stuttgart, Atakan Karazor'u 2019-20 sezonu başında Kiel'den 800 bin Euro karşılığında renklerine bağlamıştı. Transfermarkt verilerine göre tecrübeli futbolcunun an itibarıyla piyasa değeri 12 milyon Euro'ya kadar yükseldi.

Stuttgart formasıyla bu sezon 6 resmi maça çıkan Atakan Karazor 1 kez de gol sevinci yaşadı. Ön libero pozisyonunda forma giyen Karazor zaman zaman hem sağ stoper hem de sol stoper bölgesinde de oynayabiliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin