Van Bronckhorst'un planlarını yaktı, paramı almadan ayrılmam dedi. Beşiktaş'ı tek başına karıştırdı

Transferin en ses getiren takımlarından biri olan Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'u, Vincent Aboubakar sıkıntısı sardı. Takımdan ayrılmak istemeyen ve kontratını tamamlayıp tüm parasını almak isteyen Vincent Aboubakar, Beşiktaş'tan ayrılmayı reddetti. Vincent Aboubakar'ın bu kararı Giovanni van Bronckhorst'un tüm planlarını altüst etti.

Google Haberlere Abone ol
Van Bronckhorst'un planlarını yaktı, paramı almadan ayrılmam dedi. Beşiktaş'ı tek başına karıştırdı
Anadolu Ajansı

Yeni sezona oldukça iddialı hazırlanan ve yıldız isimlerle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş'ta, Vincent Aboubakar sıkıntısı yaşanıyor.

Giovanni van Bronckhorst'un planları içinde yer almayan Vincent Aboubakar, Beşiktaş'tan ayrılmayı kesin bir dille reddetti. Bir senelik kontratını tamamlayıp Beşiktaş'tan alacağı paranın tamamını isteyen Vincent Aboubakar'ın bu isteği Giovanni van Bronckhorst'un planlarını altüst etti.

Vincent Aboubakar'ın satılmasıyla forvete yeni bir isim daha almayı düşünen Beşiktaş'ın, Kamerunlu golcüyü nasıl ikna edeceği merakla bekleniyor.

Geride bıraktığımız sezonda takımın en çok tartışılan isimlerinden biri olan ve uzun süre kadro dışı kalan Vincent Aboubakar forma giydiği 34 maçta 12 kez fileleri sarstı. Vincent Aboubakar takım arkadaşlarına da 3 gol pası verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin