Van Bronckhorst'un damarına bastı, anında kadro dışı bırakıldı. Beşiktaş'ta formanın yüzünü asla göremeyecek

Transfer olduğu günden bu yana Beşiktaş'ta sorunlarıyla gündeme gelen Ante Rebic, Giovanni van Bronckhorst tarafından kadro dışı bırakıldı. Giovanni van Bronckhorst'un kadroda düşünmediği isimlerden biri olan Ante Rebic, A Takım'dan ayrı çalışmalarına devam etti. Beşiktaş'ın yollarını ayırmak istediği Ante Rebic'in siyah-beyazlı ekipten ayrılmak için tek şartının ise maaşının tamamının ödenmesi olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Van Bronckhorst'un damarına bastı, anında kadro dışı bırakıldı. Beşiktaş'ta formanın yüzünü asla göremeyecek
Anadolu Ajansı

Yeni sezon çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta geçen sezondan bu yana sorun yaratan isim olan Ante Rebic, Giovanni van Bronckhorst'un da damarına bastı.

Takıma katılan kaliteli isimlerle yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen ve oyuncuların tamamıyla bire bir konuşan Giovanni van Bronckhorst, Ante Rebic'i kadro dışı bıraktı ve A Takım ile çalışmalara dahil etmedi.

A Takım ile çalışmalara katılmayan Ante Rebic takımdan ayrı tek başına çalışmalarını başka bir sahada sürdürdü.

ANTE REBIC'IN AYRILMAK İÇİN TEK İSTEĞİ VAR

Giovanni van Bronckhorst'un şans vermeyeceği Ante Rebic, siyah-beyazlı ekipten ayrılmak için maaşının tamamını talep ettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 23 maça çıkan Ante Rebic 1 gol ve 5 asist üretti. Ante Rebic'in mevcut sözleşmesi önümüzdeki yıl sona eriyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin