Van Bronckhorst kadroya almadı, Beşiktaş kariyerini düşünmeden bitirdi. Sadece 11 dakika şans bulabildi

Beşiktaş'ın tartışılan isimlerinden birisi olan ve Giovanni van Bronckhorst'un kadroda düşünmediği Jackson Muleka'nın, Al Kholood'a transferi netlik kazandı. Giovanni van Bronckhorst'un gözüne giremeyen Jackson Muleka, Suudi Arabistan ekiplerinden olan Al Kholood ile el sıkıştı. Bu sezon Beşiktaş ile yalnızca Samsunspor maçında 11 dakika sahada kalan Jackson Muleka'nın Al Kholood'a imza atmak için Riyad'a gitmesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Van Bronckhorst kadroya almadı, Beşiktaş kariyerini düşünmeden bitirdi. Sadece 11 dakika şans bulabildi
Anadolu Ajansı

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Lugano ile oynanacak maçın kadrosuna Giovanni van Bronckhorst tarafından dahil edilmeyen Jackson Muleka, siyah-beyazlı takıma veda etmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş'taki geleceği belirsiz olan ve tartışılan isimler arasında yer alan Jackson Muleka, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Kholood ile anlaşmaya vardı. Giovanni van Bronckhorst'un kadroda düşünmediği Jackson Muleka'nın, Al Kholood'a imza atmak için önümüzdeki günlerde Riyad'a uçacağı öğrenildi.

Bu sezon Ciro Immobile, Rafa Silva ve Cher Ndour gibi isimlerin arkasında kalan ve Trendyol Süper Lig'de yalnızca Samsunspor karşısında 11 dakika süre alabilen Jackson Muleka gol veya asist katkısı üretemedi.

Beşiktaş ile 80 resmi maçta görev alan Jackson Muleka ise bu maçlarda 15 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin