Ümit Karan, 5 gol yiyen Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan'ı eleştirdi: Yediği goller komediydi

tv100'de Ersin Düzen'in sunduğu Futbolun 100'ü programında Ümit Karan, Volkan Demirel ve Tümer Metin, Fenerbahçe'nin 5-0 kazandığı Çaykur Rizespor maçını değerlendirdi. Ümit Karan, Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan'ın yediği goller hakkında, ''Gökhan’ın kara gecesi, hayatının en karanlık gecesini yaşadığı kesin. Yediği goller komediydi'' ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Ümit Karan, 5 gol yiyen Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan'ı eleştirdi: Yediği goller komediydi

tv100 ekranlarında ilgiyle izlenen Futbolun 100'ü programında Ümit Karan, Volkan Demirel ve Tümer Metin, Fenerbahçe'nin 5-0 kazandığı Çaykur Rizespor maçını değerlendirdi. 

Volkan Demirel, Fred'in geri dönüşüyle Fenerbahçe'nin yeniden bambaşka bir kimliğe döndüğünü belirtirken, ''Fred sahada olunca Fenerbahçe’nin orta saha düzeni daha çok kaleye yakın oluyor. Fenerbahçe bugün maçı 5-0 gibi çok rahat bir skorla aldı ama Fred’in katkısı çok'' dedi.

Tümer Metin ise maçın kahramanı Fred hakkında, ''Bazen 1 oyuncu çok oyuncu demektir. Bugün Fred tabelada var, tartışılan hakem kararlarında var, oyunun organizasyonunda var dolayısıyla bir oyuncudan beklediğin her şeyi yapmış durumda'' ifadelerini kullandı.

''YEDİĞİ GOLLER KOMEDİYDİ''

Ümit Karan, Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan'ın performansına ayrı bir parantez açtı. Fenerbahçe karşısında kalesinde 5 gol gören Gökhan Akkan için Ümit Karan, ''Gökhan’ın kara gecesi, hayatının en karanlık gecesini yaşadığı kesin. Yediği goller komediydi'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin