TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, tv100 canlı yayınında konuştu: Oyuncular çok ciddi bir karakter ortaya koyuyorlar

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın çeyrek finalinde müthiş bir performans ortaya koyarak Çin'i saf dışı bırakan Filenin Sultanları adını yarı finale yazdırmayı başardı. Tarihe geçen maçın ardından Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, tv100 canlı yayınında duygularını dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol
TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, tv100 canlı yayınında konuştu: Oyuncular çok ciddi bir karakter ortaya koyuyorlar

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Filenin Sultanları çeyrek final mücadelesinde Çin ile karşı karşıya geldi.

Beş setlik müthiş çekişmenin ardından sahadan 3-2'lik skorla galip ayrılan Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları adını yarı finale yazdıran taraf oldu. Maç sonunda büyük coşku yaşanırken; Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Oya Çebi ile tv100 Ana Haber'e telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, ''Büyük bir başarı, büyük bir zafer elde ettik ama işimiz bitmedi. Daha yarı final ve finalimiz var. İnşallah bu başarıyı yarı finalde de devam ettirip, finalle taçlandırmak istiyoruz. Herkes full konstanre oldu bu turnuvaya. Rakibimizin kim olduğu önemli değil. Bu takım hiçbir ülkeye nasip olmayan bir başarı elde etti'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Üstündağ, ''Oyuncularımız çok ciddi bir karakter ortaya koyuyor. Ekibimizin bu inatçılığından dolayı çok memnunuz. 2-1 öndeyiz, 4. Sette bir ara on sayı fark vardı geriye düştük ama mücadeleyi bırakmadık. Amansız bir mücadele verdiler. Bu kararlılık bizi çok memnun ediyor. Aynı istek ve arzuyu devam ettirdiğimiz sürece final oynayacağız'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin