Türkiye yarı final voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Filenin Sultanları yarı final rakibi belli mi?

2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda C grubunda yarışan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, yarı finale kaldı. Çeyrek finalde Çin'le karşı karşıya gelen milliler, rakibini 3-2 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Şimdi gözler voleybol yarı final maçına çevrildi. Peki, Türkiye yarı final voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Filenin Sultanları yarı final rakibi belli mi?

Google Haberlere Abone ol
Türkiye yarı final voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Filenin Sultanları yarı final rakibi belli mi?

2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda A Milli Kadın Voleybol takımımız yarı finale yükseldi. Milyonların yakından takip ettiği çeyrek final mücadelesinde resmen nefesler tutuldu. Türkiye'ye büyük bir gurur yaşatan Filenin Sultanları, 6 Ağustos'ta oynadığı çeyrek final maçında Çin'i 3-2 yendi. Şimdi ise millilerimizin yarı final maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Peki, Türkiye yarı final voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Filenin Sultanları yarı final rakibi belli mi?

Türkiye yarı final voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Filenin Sultanları yarı final rakibi belli mi?

TÜRKİYE YARI FİNAL VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Filenin Sultanları-Çin karşılaşmasında ilk seti 25-23 Çin aldı.

İkinci seti 25 - 21 Türkiye, üçüncü seti de 26 - 24 alan Türkiye setlerde skoru 2-1'e getirdi.

Dördüncü sette ise Çin 25 - 21 ile skoru 2 - 2'ye getirdi.

Türkiye son seti 15-12 aldı ve yarı finale yükseldi.

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarı final maçına 8 Ağustos Perşembe günü çıkacak. Müsabakanın başlangıç saati ise 21.00 olarak belirlendi. 

Türkiye, Çin karşısında sahaya Cansu, Vargas, Hande, Ebrar, Eda, Zehra, Gizem altısıyla çıktı.
Vargas, saçta 42 sayı kaydetti.

Takımın kaptanı Eda Erdem, "Ne maçtı ama. Oynaması da çok zevkliydi." dedi.
Erdem "Çeyrek finaller her zaman en zor maçlardır" diye konuştu.
Türkiye'nin İtalyan koçu Daniele Santarelli de "Buraya ulaşmak bir rüyaydı. Bugün çok gururluyum" dedi.

 

 

PARİS 2024 OLİMPİYAT OYUNLARI FİLENİN SULTANLARI YARI FİNAL RAKİBİ BELLİ Mİ?

Filenin Sultanları'nın 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda yarı final maçını henüz hangi ülkenin takımı ile oynayacağı belli oldu. A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yarı finalde rakibi İtalya ile mücadele edecek. İtalya, çeyrek finalde Sırbistan'ı geçti. Millilerimiz yarı finali geçerse hem finale yükselecek hem de madalya kazanmayı garantileyecek.

TÜRKİYE-İTALYA MAÇI NEREDE YAYINLANACAK?

Merakla beklenen karşılaşma, TRT 1 veya TRT Spor ekranlarından canlı ve şifresiz olarak takip edilebilir. Diğer yarı final müsabakası ise ABD ile Brezilya arasında oynanacak. Bu eşleşmelerden galip gelen taraflar finalde karşılaşacaklar. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin