Türkiye EURO 2024'e veda etti. Çeyrek finalde elenen milli takımın kaptanı Hakan Çalhanoğlu gözyaşlarını tutamadı

EURO 2024 Çeyrek Final maçında ilk yarısını önde kapattığı karşılaşmada Hollanda'ya yenilerek elenen Türkiye A Milli Futbol Takımı Kaptanı Hakan Çalhanoğlu, maç sonrası gözyaşlarını tutamadı. :

Google Haberlere Abone ol
Türkiye EURO 2024'e veda etti. Çeyrek finalde elenen milli takımın kaptanı Hakan Çalhanoğlu gözyaşlarını tutamadı

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Çeyrek Final maçında Türkiye A Milli Futbol Takımı, Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak elendi.

Sözcü'den Semih Kalkan'ın haberine göre İlk yarısını 1-0 önde tamamladığı maçta üst üste yediği gollerle rakibine boyun eğen Türkiye, EURO 2024 macerasına çeyrek finalde veda etti. Karşılaşmanın son düdüğü ile birlikte yere yığılan Milli Takım futbolcuları, büyük üzüntü yaşadı. Milli Takım Kaptanı Hakan Çalhanoğlu, gözyaşlarına hakim olamadı.

Tribünleri dolduran Türk taraftarlar ise futbolculara alkışları ile destek verdi. Milliler de taraftarlara yine alkışla karşılık verdi. 

Karşılaşmanın ardından TRT Spor'a konuşan Hakan Çalhanoğlu "Buraya kadar gelmek büyük bir gurur. Tüm takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Gönül isterdi ki daha ilerilere gidelim ama futbolda yenilmek de var. Bizim arkamızda duran bütün taraftarlarımıza teşekkür ederim. Taraftarlar bizi maç sonrası ayakta alkışladı. Yola devam edeceğiz" dedi. 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin