Türkiye Çekya maçının skorunu yapay zeka belirledi. Grupta puan durumu sıralaması belli oldu

EURO 2024'te F Grubu'nda son maçında Çekya ile karşılaşacak olan A Milli Takım'da hazırlıklar sürerken yapay zeka Gemini, Türkiye-Çekya maçının skorunu tahmin etti. 26 Haziran günü Türkiye ile Çekya arasında oynanacak maçın skorunu tahmin eden Gemini, Çekya'nın mücadeleden 1-0 galip ayrılacağını ve A Milli Takım'ı geride bırakarak gruptan ikinci çıkacağını öngördü.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Çekya maçının skorunu yapay zeka belirledi. Grupta puan durumu sıralaması belli oldu
Anadolu Ajansı

Portekiz karşısında alınan 3-0'lık ağır yenilginin ardından EURO 2024'te F Grubu'nda son oynayacağı Çekya maçının hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımı'nda hedef grup ikincisi olarak adını bir üst tura yazdırma.

Son maçlar öncesinde avantajı elinde bulunduran A Milli Takım, Çekya karşısında alacağı bir puanla adını grup ikincisi olarak bir üst tura yazdırmayı hedeflerken kritik maç öncesi yapay zeka uygulaması Gemini dikkat çeken tahminlerde bulundu.

Gemini, Türkiye ile Çekya arasında oynanacak maçın kıran kırana geçmesini beklerken; Çekya'nın, A Milli Takım önünde sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılacağını öngördü. Çekya'nın 1-0'lık galibiyetle grubu 4 puanla tamamlayacağını tahmin eden Gemini, Türkiye'nin ise 3 puanda kalacağını tahmin etti.

Yapay zeka Gemini'ye göre, A Milli Takım'ın F Grubu'nda son maçların ardından oluşacak puan durumu şu şekilde:

1- Portekiz: 9 Puan

2- Çekya: 4 Puan

3- Türkiye: 3 Puan

4- Gürcistan: 1 Puan

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin