Tüm maçlara ilk 11'de başladı, Beşiktaş sözleşmesini feshetti. Aniden takımdan ayrıldı

Bu sezon kadrosunda büyük bir yeniliğe giden Beşiktaş bir süredir elinden çıkarmak istediği Omar Colley ile sözleşme fesih şartlarında anlaşma sağladı. Şu ana kadar görev aldığı tüm maçlara ilk 11'de başlayan ve 90 dakika sahada kalan Omar Colley'i kadroda düşünmeyen Beşiktaş yönetimi deneyimli oyuncuyla kısa sürede yollarını ayıracak. Beşiktaş ile yollarını ayıracak olan Omar Colley'in ise PAOK ile anlaşması bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Tüm maçlara ilk 11'de başladı, Beşiktaş sözleşmesini feshetti. Aniden takımdan ayrıldı
Anadolu Ajansı

Sezona oldukça iyi başlayan ve kadrosunda keskin değişikler yapan Beşiktaş'ta kadroya veda edecek son isim Omar Colley oldu.

Bu sezon oynadığı üç resmi maçta 90 dakika süre almasına rağmen Beşiktaş'ın uzun süredir elden çıkarmak istediği Omar Colley ile en sonunda anlaşma sağlandı ve karşılıklı sözleşme fesih kararı verildi.

Son olarak Felix Uduokhai'nin takıma katılmasından sonra kadroda düşünülmeyen Omar Colley'in kısa süre içinde Beşiktaş ile yollarını ayırması bekleniyor. Beşiktaş ile bağlarını koparacak olan Colley'in en ciddi talibi ise Yunan devi PAOK.

Sampdoria'dan 2.3 milyon Euro karşılığında Beşiktaş'a transfer olan Colley, siyah-beyazlı forma altında 46 maça çıktı. Özellikle kafa vuruşlarındaki etkinliğiyle şu ana kadar göze çarpan Colley siyah-beyazlı forma altında 8 gole imza attı.

Omar Colley ayrıca Beşiktaş kariyerinde bir Türkiye Kupası ve bir Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin