Trencin maçının ardından Okan Buruk'tan transfer itirafı. Galatasaray'da görmek istediği ismi açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Slovakya'nın Trencin takımını 4-1 yendikleri hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı kulübün transfer gündemine dair önemli sözler sarf etti.

Google Haberlere Abone ol
Trencin maçının ardından Okan Buruk'tan transfer itirafı. Galatasaray'da görmek istediği ismi açıkladı
Anadolu Ajansı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın Trencin'in 4-1 yendiği maçın ardından bir basın toplantısı düzenledi.

Transferle ilgili konuşan Okan Buruk, Rennes'in sağ beki Guela Doue ile ilgilendiklerini ve bir de nokta atışı bir orta saha takviyesi yapmak istediklerini söyledi. Okan Buruk, ''Gerekli şeyi yönetime verdik. Transfer konusu özel bir konu. Bence biraz daha gizli kalmalı ama bizde çok açık bir şekilde ilerliyor. İstediğimiz mevkiler belli. Bazen biz sizden okuyoruz. Bakıyoruz sosyal medyada çıkmış, sonra bakıyoruz gerçek olmuş. Bir sağ bek. Doue adaylardan birisi. 3-4 tane adayımız vardı ama daha ön planda olan adaylardan birisiydi. Bir iki tane daha yine görüştüğümüz oyuncu var. Bitti demeden söylemek çok doğru gelmiyor ama kadromuzda görmek istediğimiz oyuncular'' dedi.

Açıklamalarına Batshuayi ile devam eden Buruk, ''Mertens klas bir gol attı. Oyun içerisinde de çok istekli. Ben yaşa çok inanan bir insan değilim. Bazen 20 yaşındaki bir oyuncu 37 yaşındaki oyuncunun performansını veremez. Dries de bunu gösterdi. Michy aynı şekilde yavaş yavaş takıma uyum sağlıyor. Bu maçta tempo ve istek olarak, taktiksel olarak iyi geçti. Daha iyi duruma geldiğinde bence çok daha iyisini verecekler'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin