Transfere tamam dedi, sezon başlamadan Fenerbahçe defterini kapattı. Mourinho'nun en büyük kozu olacaktı

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın önemli isimlerinden biri olan İsmail Yüksek, Fransa'nın köklü takımı Marsilya'nın yolunu tutmaya hazırlanıyor. EURO 2024'te gösterdiği başarılı performansla Marsilya'nın dikkatini çekmeyi başaran İsmail Yüksek, Avrupa'da oynama hayalini gerçekleştirmek için Fransa'nın yolunu tutacak. İsmail Yüksek'in transfer için Fenerbahçe'den izin istediği ve sarı-lacivertli ekibin kasasına 15 milyon Euro gireceği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Transfere tamam dedi, sezon başlamadan Fenerbahçe defterini kapattı. Mourinho'nun en büyük kozu olacaktı
Arşiv

Jose Mourinho'nun yönetiminde yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de takımın en önemli parçalarından biri olan İsmail Yüksek, Marsilya forması giymeye hazırlanıyor.

EURO 2024'te gösterdiği performansla birçok takımın transfer listesine giren İsmail Yüksek için en ciddi teklifi Marsilya'nın yaptığı öğrenildi. İsmail Yüksek için Fenerbahçe'nin kapısını 15 milyon Euro bonservis bedeliyle çalan Marsilya, A Milli oyuncuyla şimdiden anlaşma sağladı. İsmail Yüksek'in de Avrupa'da oynama hayalini gerçekleştirmesi amacıyla Fenerbahçe'de izin istediği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin Gölcükspor'dan transfer ettiği ve kariyer basamaklarını hızla tırmanan İsmail Yüksek gösterdiği başarılı performansla piyasa değerini 12 milyon Euro'ya kadar çıkardı. İsmail Yüksek'in, Fenerbahçe ile mevcut sözleşmesi 2027 yılına kadar devam edecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin