Transfer açıklandı. Çağlar Söyüncü, 8.5 milyon Euro bonservis karşılığında Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Atletico Madrid forması giyen Çağlar Söyüncü ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Transfer açıklandı. Çağlar Söyüncü, 8.5 milyon Euro bonservis karşılığında Fenerbahçe'de
Arşiv

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Atletico Madrid forması giyen milli oyuncu Çağlar Söyüncü'yü kalıcı olarak kadrosuna kattı.

Geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli formayı kiralık olarak giyen Çağlar Söyüncü, 8.5 milyon Euro bonservisle Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, Çağlar Söyüncü ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığı; Çağlar Söyüncü transferi için Atletico Madrid'e ise 4 sene içinde 7 taksitle 8.5 milyon Euro ödeneceği belirtildi.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ KİMDİR?

23 Mayıs 1996 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Çağlar Söyüncü, altyapı kariyerinde Menemen Belediyespor ve Bucaspor'da top koşturdu.

Profesyonel futbol kariyerine Aliağa FK'da start veren Çağlar Söyüncü daha sonra Altınordu FK, SC Freiburg, Leicester City ve Atletico Madrid kadrolarında da yer aldı.

A Milli Takımımız'da 55 maçta görev yapan Çağlar Söyüncü bu karşılaşmalarda 2 gollük katkı sağladı. U-21 Milli Takımımız'da 1 karşılaşmada forma giyen başarılı savunmacı, U-20 ve U-19 Milli Takımımız'da 3'er karşılaşmada süre buldu. U-18 Milli Takımımız'ın formasını ise 1 kez giydi.

Kariyerinde en fazla maça Leicester City formasıyla çıkan Çağlar Söyüncü, İngiliz ekibinin formasını 132 karşılaşmada terletti. Freiburg'da 55 maçta görev yapan Çağlar, Altınordu FK formasıyla 40 maçta sahne aldı. Başarılı savunmacı, Leicester City'nin U-21 Takımı'nda ise 3 maçta görev yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin