Trabzonspor'dan aynı anda iki KAP açıklaması! Stoper ve forvete takviye geldi

Trabzonspor, Braga'dan forvet oyuncusu Simon Banza'yı kiraladığını, Serdar Saatçı'nın ise bonservisiyle transfer edildiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'dan aynı anda iki KAP açıklaması! Stoper ve forvete takviye geldi

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor kadrosunu iki hamleyle daha güçlendirdi.

Abdullah Avcı'nın ardından takımın başına Şenol Güneş'i getiren Trabzonspor'da transfer hareketliliği devam ediyor. Bordo-mavili ekip forvet bölgesine Braga'da forma giyen Simon Banza'yı transfer etti. Banza, bordo-mavili ekipte bir yıl süreyle kiralık olarak forma giyecek.

Trabzonspor'un ikinci transferi ise Serdar Saatçı oldu. Beşiktaş'ın altyapısından yetişen ve yeniden Türkiye'ye dönen Serdar Saatçı'nın bonservisi için bordo-mavili ekip Braga'ya 2.5 milyon Euro ödedi.

Simon Banza ve Serdar Saatçı transferleri için KAP'a şu açıklama yapıldı:

''Profesyonel futbolcu Serdar Saatçı'nin Kulübümüze kesin transferi konusunda, Braga ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Braga'ya sözleşme fesih bedeli olarak 2.500.000.-EUR 3 (Üç) taksit halinde ödenecektir.''

''Profesyonel futbolcu Simon Bokote Banza ile 1 (Bir) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; 2024/2025 futbol sezonunda 1.160.000.-EUR garanti ücret ve 840.000.-EUR imza ücreti ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır.''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin