Trabzonspor, Ruzomberok deplasmanından galibiyetle döndü. Rövanş maçı öncesi büyük avantaj

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor, Slovakya ekibi Ruzomberok ile karşı karşıya geldi. Trabzonspor, Ruzomberok deplasmanından Trezeguet ve Cihan Çanak'ın golleriyle 2-0 galip ayrıldı ve rövanş maçı öncesi büyük avantaj yakaladı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Ruzomberok deplasmanından galibiyetle döndü. Rövanş maçı öncesi büyük avantaj
Anadolu Ajansı

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor, Slovakya ekibi Ruzomberok ile MFK Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Temsilcimiz Trabzonspor 39. dakikada Trezeguet ve 90+1. dakikada Cihan Çanak'ın golleriyle Ruzomberok deplasmanından 2-0'lık galibiyetle ayrıldı ve tur için büyük avantaj yakaladı. Trabzonspor ile Ruzomberok arasındaki rövanş mücadelesi 1 Ağustos Perşembe günü saat 20:30'da Papara Park'ta oynanacak.

UĞURCAN ÇAKIR'DAN MAÇA DAMGA VURAN PERFORMANS

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır, Ruzomberok karşısında adeta devleşti. Maç boyunca 8 kurtarış yapan Uğurcan Çakır galibiyette büyük rol oynadı.

CİHAN ÇANAK SİFTAH YAPTI

Trabzonspor'un yeni transferlerinden olan Cihan Çanak, Ruzomberok karşısında gol sevinci yaşadı. Oyuna 67. dakikada dahil olan Cihan Çanak maçın skorunu belirleyen golü kaydetti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin