Trabzonspor iki transferi bitirdi. Yeni isimler Dragus ve Malheiro sözleşme imzaladı

Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Trabzonspor iki transferi daha bitirdi. Bordo-mavili ekip geçen sezon attığı gollerle lige damga vuran Denis Dragus ve Portekizli isim Pedro Malheiro ile sözleşme imzaladı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor iki transferi bitirdi. Yeni isimler Dragus ve Malheiro sözleşme imzaladı
Anadolu Ajansı

Trabzonspor Kulübü, Denis Draguş ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Başkan Yardımcısı Yahya Karahasan'ın katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

Karahasan, Draguş'tan beklentilerinin yüksek olduğunu belirterek, "Birlikte güzel sezonlar geçirmeyi umuyoruz. Trabzonspor'a, Trabzon'a 'hoş geldin' diyorum. İnşallah burada çok mutlu olur." ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili kulübe transferi dolayısıyla çok mutlu olduğunu dile getiren Draguş ise şu değerlendirmede bulundu:

"Transferimde emeği geçen herkese ve bana yapılan bu sıcak karşılama için teşekkür ederim. Trabzonspor gibi büyük bir camiada oynama fırsatı bulduğum için çok mutluyum. Taraftarımız ilk günden bu yana bana evimdeymişim gibi hissettirdi. Tutkularının ne kadar fazla olduğunun farkındayım. İyi bir sezon geçirerek bu sevgiye karşılık vermek istiyorum. Burada kupalar kazanmak istiyorum."

TRABZONSPOR TARİHİNDEKİ ÜÇÜNCÜ PORTEKİZ

Trabzonspor, 23 yaşındaki genç isim Pedro Malheiro ile de 4+1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Pedro Malheiro da bordo-mavili kulübe transferi dolayısıyla çok mutlu olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

Trabzonspor iki transferi bitirdi. Yeni isimler Dragus ve Malheiro sözleşme imzaladı

"Bu fırsat için ve transferimde emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim. Bütün oynadığım maçlarda yüzde yüzümü vermeye çalışan bir oyuncuyum. Burada da kulübün benden beklentilerinin farkındayım. Kulübümüzün bu seneki hedeflerinin bilincindeyim ve bu hedeflere ulaşma yolunda her maçta yüzde yüzümü vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Burada olmaktan ve bu fırsata sahip olmaktan dolayı çok mutluyum."

Kaynak: A.A
Etiketler trabzonspor transfer
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin