Trabzonspor bir transfer bombası daha patlattı. Stefan Savic imza için geliyor

Transfer döneminin en hareketli takımı olan Trabzonspor, Atletico Madrid forması giyen Stefan Savic ile anlaşma sağladı. Ozan Tufan ve Denis Dragus gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren Trabzonspor, Stefan Savic transferini de resmi olarak açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor bir transfer bombası daha patlattı. Stefan Savic imza için geliyor

Yeni sezona oldukça iddialı hazırlanan Trabzonspor bir dönem Fenerbahçe'nin de listesinde bulunan Atletico Madrid'in deneyimli ismi Stefan Savic'i resmi olarak açıkladı.

Trabzonspor, yeni transferi Karadağlı defans oyuncusu Stefan Savic'i Trabzon'a getirdi. Stefan Savic ilk açıklamasında, ''Süreç biraz uzundu ama sonu güzel oldu. Taraftarlarımız ve takım arkadaşlarım ile tanışmak için sabırsızlanıyorum'' dedi.

Açıklamalarına şu şekilde devam eden başarılı stoper, ''Taraftarlarımızı gördüm, oldukça heyecanlıyım, çok teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

RESMİ HESAPTAN PAYLAŞIM GELDİ

Stefan Savic'in transferini duyuran Trabzonspor resmi X hesabından transfere dair bir video da paylaştı. Stefan Savic paylaşılan videoda, ''Bize her yer Trabzon'' ifadelerini kullandı.

2015-16 sezonunun başından bu yana Atletico Madrid'in formasını giyen Karadağlı stoper, İspanyol ekibinin forması ile toplamda çıktığı 297 karşılaşmada 3 gol ve 3 asist kaydetti.

Karadağ Milli Takımı'nın formasını da 74 kez sırtına geçiren 33 yaşındaki yıldız, 9 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin