TFF kararını verdi. Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçının tarihi netleşti

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği Süper Kupa maçı hakkında son karar verildi. Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa mücadelesini Ağustos ayının başında oynatacak.

Google Haberlere Abone ol
TFF kararını verdi. Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçının tarihi netleşti
Arşiv

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa maçı büyük eleştirileri beraberinde getirmiş ve dev derbinin bir türlü oynanamaması Türkiye Futbol Federasyonu'na ağır eleştirilerin yapılmasına neden olmuştu.

Bu sezonki Süper Kupa maçında ipleri sıkı tutmak isteyen Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak dev maçın tarihini şimdiden belirledi. Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Kupa maçını ligler başlamadan hemen önce Ağustos ayının başında oynatacak.

STADYUM KONUSUNDA FİKİR AYRILIĞI

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçının, Türkiye'de oynatılması planlanıyor.

Tarih ve stadyum ile ilgili son karar kulüplere danışıldıktan sonra verilecek. Öte yandan, Galatasaray'ın maçın Samsun'da oynanmasını istediği, Beşiktaş'ın tercihinin ise Atatürk Olimpiyat Stadyumu olduğu öne sürüldü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin