TFF Genel Kurulu'nda büyük gerginlik. Ali Koç ve Mehmet Büyükekşi birbirine girdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda Mehmet Büyükekşi’ye sert eleştirilerde bulundu ve seçim sürecinin demokratik olmadığını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
TFF Genel Kurulu'nda büyük gerginlik. Ali Koç ve Mehmet Büyükekşi birbirine girdi
Arşiv

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kürsüde konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, mevcut başkan ve başkan adayı Mehmet Büyükekşi hakkında sert eleştirilerde bulundu.

Ali Koç'un konuşması sırasında söylediği sözlere sinirlenen Büyükekşi, tepki gösterdi. Başkan Ali Koç, "Sayın Büyükekşi, seçildiğiniz takdirde bu şekilde seçilmeniz vicdanınızı hiç rahatsız etmiyor mu? Onurlu, haysiyetli, şerefli olan kimse bu şekilde aday olmaz. Bu ısrarın sebebini anlamakta zorlanıyorum" dediği sırada Mehmet Büyükekşi itiraz etti.

Divan Başkanı Mehmet Baykan'ın devreye girmesiyle gerginlik yatıştırıldı ve Ali Koç "son cümlemi geri alıyorum" dedikten sonra konuşmasına devam etti.

''BU SEÇİM BİZİM İÇİN YOK HÜKMÜNDEDİR''

TFF'de yapılan genel seçimin kendileri adına yok hükmünde olduğunu belirten Ali Koç, "Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bugün yapılacak seçim, bizler açısından yok hükmündedir. Hiçbir kıymeti yoktur. Zira 18 Temmuz seçim gününe varan süreçte yaşananlar, son derece anti demokratiktir. Çünkü milyonlarca futbolseveri temsil eden siz delegeler, sizlerin, bizlerin hür iradesi gasp edilmiştir. Ne yazık ki, bugün 'Egemenlik, kayıtsız, şartsız milletindir' diyemiyoruz."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin