Teklif geldi, Okan Buruk hemen takımdan yolladı. Özdeşleştiği Galatasaray'a lig başlamadan veda etti

Yeni sezona kısa bir süre kala kadro planlamasına devam eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Halil Dervişoğlu'na gelen kiralama teklifini kabul etti. Okan Buruk'un kadroda düşünmediği isimlerden biri olan Halil Dervişoğlu için harekete geçen Konyaspor, sarı-kırmızılı ekipten olumlu yanıt aldı. Geçen sene kiralık olarak Hatayspor'da forma giyen Halil Dervişoğlu'nun ligin başlamasına az bir süre kala Galatasaray'a yeniden veda etmesi kesinleşti.

Google Haberlere Abone ol
Teklif geldi, Okan Buruk hemen takımdan yolladı. Özdeşleştiği Galatasaray'a lig başlamadan veda etti
Anadolu Ajansı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un yeni sezonda kadroda düşünmediği yerli isimlerden birisi olan Halil Dervişoğlu, Trendyol Süper Lig ekibi Konyaspor'un transfer listesine girdi.

Ligin başlamasına az bir süre kala kadro planlamasını dikkatli yapmaya çalışan Okan Buruk forma şansı vermeyeceği Halil Dervişoğlu'na, Konyaspor'dan gelen teklifi kabul etti. Galatasaray'da forma giydiği maçlarda taraftarların büyük eleştirisine maruz kalan Halil Dervişoğlu sezon ortasında Hatayspor'a kiralanmıştı.

Halil Dervişoğlu geride bıraktığımız sezonda, Galatasaray ve Hatayspor formalarıyla toplamda 31 maça çıktı. Halil Dervişoğlu maçlarda 4 gol ve 1 asist üretti. Halil Dervişoğlu'nun, Galatasaray ile olan mevcut sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılında sona eriyor. 24 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri ise 1 milyon Euro.

İLK KEZ 2021'DE FORMA GİYDİ

Halil Dervişoğlu, Galatasaray formasını ilk kez kiralık olarak 2021 yılında giydi. Halil Dervişoğlu daha sonra 2023 yılında 500 bin Euro bonservis bedeliyle sarı-kırmızılı ekibe transfer oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin