Sözleşmeyi reddetti, para için Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldı. Jose Mourinho ilk 11'deki yerin hazır demişti

Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle fazla takımdan şu ana kadar uzak kalan Bright Osayi-Samuel yeni sözleşme konusunda hem Jose Mourinho hem de Fenerbahçe'nin başını ağrıtıyor. İstediği yüksek maaş talebi nedeniyle Fenerbahçe'nin yaptığı güncel teklifi geri çeviren ve İngiltere'den gelen tekliflere açık olan Bright Osayi-Samuel yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlayamazsa devre arası transfer döneminde takımdan ayrılacak.

Google Haberlere Abone ol
Sözleşmeyi reddetti, para için Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldı. Jose Mourinho ilk 11'deki yerin hazır demişti
Anadolu Ajansı

İsmail Kartal döneminde takımın vazgeçilmez isimlerinden birisi olan Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçe'den gelen yeni sözleşme teklifini bir kez daha reddetti.

Bu sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle takımdan uzak kalan ancak Jose Mourinho'nun, Mert Müldür yerine ilk 11'de düşündüğü Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçe ile maaş konusunda yine anlaşamadı. Nijerya basınında yer alan habere göre, Fenerbahçe yeni sözleşme için Bright Osayi-Samuel ile bir araya geldi ancak yıldız isim teklifi kabul etmedi.

Özellikle İngiltere'den birçok talibi olan Bright Osayi-Samuel'in istediği maaşı alamadığı takdirde Fenerbahçe'den devre arasında ayrılabileceği iddia edildi.

Union SG maçıyla sahalara geri dönen ve 25 dakika sahada kalan Bright Osayi-Samuel, sarı-lacivertli formayla 1 kez Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Bright Osayi-Samuel'in güncel piyasa değeri 8.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin